嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖)

我下一次也想去cos...
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我原本今年去嫁....
# \. h$ F! c$ z  y5 `不過...>”<

其實有無人求証到?
1 P+ e* A" ^0 Y2 d3 H& D果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...
% c( J9 j" t# L  G9 q9 l
7 C. b4 b! \: E$ P+ Y6 u$ M8 V! N變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)
! {9 `' `* _4 x更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎...

己證實是女生,此POST己完.....

回復 23# applechoi 的帖子

另一個同佢比差幾級......但2個都係女黎

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-8-6 02:38 發表   
$ |0 x0 S$ i& {% F; K5 d; E其實有無人求証到?
! S) P# ~9 P4 i# |5 t& J7 x果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...
: b7 }& ]0 {1 ]2 w0 D' {1 H$ o( e7 X
, c# ^0 ]0 ~1 X+ h1 |( d2 r變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)
: q8 q  F: ]1 Y. d更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎 ...
1 X9 ]/ S7 i, t. |

$ O& Q: R, v5 C/ J6 W- c6 X好耐無見lu.. 但係扮聲總係覺得好似係cd最難做ge一樣...) G1 l, F) e3 b* T  d$ C
(定係因為自已唔係太識唱歌? (歌到讀書咁..W))
6 A+ c% w: ?0 y8 s
: b& L0 J& \/ d
引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   , g* R! @8 @* W
4 q! |; E, n6 C8 k" V% @
. B6 p+ a! W$ y2 V! K* \! s, C
我想問...點證實..?
& b% e6 T$ K- ~6 c6 S( r3 g 原來我睇都會有睇錯ge 時侯...

完來我沒有記錯~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-8-6 04:40 發表   - v4 ^! r; ~3 d0 L4 B% O# Y
來我沒有記錯~!
4 C+ Q. K4 {! f& U8 f
, L. ?5 j& ?$ R' _----------------------我是分隔線---------------------------$ S% D; V* ?2 ^! o
我覺得佢女仔樣丫
! _, }: f& s$ p點解咁多人話佢似男仔呢@@~

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-8-6 00:11 發表   
8 s. o. L3 b9 _3 x$ B# J6 a我下一次也想去cos...
/ U( z" ~( |: w: d4 ~
頭像相中人是你嗎~8 a- f0 u& U  x. v* w7 v
是的話已經可以出COS了

引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   ; c# W% f& H/ R$ X( Q
0 Q/ `; D0 O& G# i點證實呢???

我成日都打錯字....orz

究竟佢係男定女呢?
( @3 v8 R/ y0 a* B' r睇第一張似男,第二張似女多d

我...無晒頭緒......

有人話男wor .........

好靚女wo, 真係男黎?
: G2 t! s+ L" I# N- ?$ [" B9 H! c% n眼紅~

好令令令女丫~~~我鍾意

真係吾講吾知係男仔.

等我仲以為佢係女仔黎天@@

很可愛...................

eye make up are nice