嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖)

我下一次也想去cos...
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我原本今年去嫁....
6 m2 y5 G" ^$ Z) }) G+ Y- \8 l+ j不過...>”<

其實有無人求証到?
, T/ T; x. x: a果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...
$ M% p7 `1 n) K2 [
! u  D' J, N/ l2 z: u變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)5 n, W4 J3 W4 P
更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎...

己證實是女生,此POST己完.....

回復 23# applechoi 的帖子

另一個同佢比差幾級......但2個都係女黎

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-8-6 02:38 發表   
2 h- v1 e/ I6 z0 y! T其實有無人求証到?
# D* g" |; E. U+ K果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...
& N  r; Y' p# |. \+ L& o% o
  G0 M2 r5 H+ L/ T0 }2 Z* e變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)
8 G4 ^9 H1 k+ H$ b" {3 u- _更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎 ...
% B3 c8 Z' Y1 J5 r" F' c/ K) W2 \0 R% b. w  z1 i' h: k
好耐無見lu.. 但係扮聲總係覺得好似係cd最難做ge一樣...% S) J* n: ]5 W4 l5 _
(定係因為自已唔係太識唱歌? (歌到讀書咁..W))  `) @. b$ }: l% P3 o' C& Z3 r
# Q- T9 H' f# X
引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   # H# h  n: w) a
己證實是女生,此POST己完.....
4 Q! i  D* N4 N0 @8 T$ y! R
" ~$ v. K) y9 S9 d, X我想問...點證實..?. {- H) \0 j7 T) k+ s
原來我睇都會有睇錯ge 時侯...

完來我沒有記錯~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-8-6 04:40 發表   . I( j& ]4 |5 ~9 J
來我沒有記錯~!
* R4 A0 c  a* ~8 X
, Q- A: L# y6 t% |0 _----------------------我是分隔線---------------------------" }6 q; Q1 T; f& f
我覺得佢女仔樣丫
) g$ q# [) N' _( a4 L  u點解咁多人話佢似男仔呢@@~

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-8-6 00:11 發表   4 E  c4 V8 u! _& M
我下一次也想去cos...
/ ~( M' h) |8 d; n7 m4 W
頭像相中人是你嗎~
0 z6 x' t! u# |& g/ z% f7 P是的話已經可以出COS了

引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
/ Q. z9 ~3 l: m% P己證實是女生,此POST己完.....
$ E( r: s  u# Q
點證實呢???

我成日都打錯字....orz

究竟佢係男定女呢?' W( k- W4 ~" Z4 s- \$ i
睇第一張似男,第二張似女多d

我...無晒頭緒......

有人話男wor .........

好靚女wo, 真係男黎?
" W8 j4 Y! n; @7 q4 p# b, {* N, p眼紅~

好令令令女丫~~~我鍾意

真係吾講吾知係男仔.

等我仲以為佢係女仔黎天@@

很可愛...................

eye make up are nice