嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖)

我下一次也想去cos...
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我原本今年去嫁.... + n' @% o1 K1 |
不過...>”<

其實有無人求証到?
7 K* q: p" s. b2 }2 N" E& o果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...
1 L+ d2 m" c/ d5 X
! i% D/ s+ E' s0 N5 I' R& f變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)3 B6 i; ?7 w% x8 ]/ y
更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎...

己證實是女生,此POST己完.....

回復 23# applechoi 的帖子

另一個同佢比差幾級......但2個都係女黎

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-8-6 02:38 發表   5 Z: i3 l- z2 W% V
其實有無人求証到?
( j* g6 [  G9 f2 L/ E+ G  Y, r果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...& P6 D  J2 R2 Y* W. Z
" B% T; ^" L3 j
變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)" u, P$ ]7 d# h, d( B+ M5 w
更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎 ...
! v% E& O% D9 D  ~& X! t6 K" N$ `6 S9 k+ B4 s% D$ V* z
好耐無見lu.. 但係扮聲總係覺得好似係cd最難做ge一樣...
" R) w0 Y) n7 f+ V(定係因為自已唔係太識唱歌? (歌到讀書咁..W))
- Q. y: b' a, z# h
8 r! k4 D  p1 I
引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   1 D; |  U4 q; K( o2 v' M9 P
己證實是女生,此POST己完.....
0 p# v/ ^/ C0 B" I+ |, c

0 G) g1 [' m+ j' C$ n我想問...點證實..?, D' ^9 h, k: `( e& u7 G8 Z* Y  |
原來我睇都會有睇錯ge 時侯...

完來我沒有記錯~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-8-6 04:40 發表   5 v5 ~( L$ H1 I3 z" [- e" q
來我沒有記錯~!
/ C, b" C1 ~. h, x8 J2 Y$ s  s
% e) {& Q7 {2 T% `" u* D----------------------我是分隔線---------------------------2 Y2 H+ ^' k# y1 L. c
我覺得佢女仔樣丫& M3 v7 H4 W# e  l& H8 [6 Y
點解咁多人話佢似男仔呢@@~

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-8-6 00:11 發表   0 ^  t* f6 K' j/ [
我下一次也想去cos...
; H" J8 O  Y, r" {& C3 E; b, @
頭像相中人是你嗎~& q( L; O- ?/ f4 Q  U4 x8 s
是的話已經可以出COS了

引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
6 P# Z: h9 f' b0 P己證實是女生,此POST己完.....
7 ?# y. j5 P0 R4 `3 ]7 F9 Z
點證實呢???

我成日都打錯字....orz

究竟佢係男定女呢?
- K* U# V( ?; [睇第一張似男,第二張似女多d

我...無晒頭緒......

有人話男wor .........

好靚女wo, 真係男黎?
& N7 G! m+ n" j5 Y7 i$ H, w( A眼紅~

好令令令女丫~~~我鍾意

真係吾講吾知係男仔.

等我仲以為佢係女仔黎天@@

很可愛...................

eye make up are nice