嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖)

我下一次也想去cos...
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我原本今年去嫁....
, ^; A( a0 v! K) G! p9 ]不過...>”<

其實有無人求証到?
1 h" h; N/ b3 K$ W6 W( |; D5 m果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...
- m; n- H7 ?. `; g* X( f, D( Y  e6 \4 }
變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)
" |: c, c8 ~% o1 {$ `更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎...

己證實是女生,此POST己完.....

回復 23# applechoi 的帖子

另一個同佢比差幾級......但2個都係女黎

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-8-6 02:38 發表   ' y+ N2 D+ G. T; }5 N/ z# ^$ o
其實有無人求証到?8 ^+ a( ]0 H/ B" L
果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個..." {' ^1 j2 z  t& R1 ^; F' Z9 M  S

" Q% G/ e' O0 M. L, o6 h# P變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)+ K* G" X8 K, t& y1 T8 @
更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎 ...
! {% Q0 S6 R) ?0 ?3 `! V3 |: e: ]) m) I) n8 c
好耐無見lu.. 但係扮聲總係覺得好似係cd最難做ge一樣...1 ^! f3 t: m/ |" Z! l6 ]
(定係因為自已唔係太識唱歌? (歌到讀書咁..W))- N2 Y  }& H1 c0 U( F" {  {7 J
: B# R; ], @; o
引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
9 \, ]% _  c8 j. L6 K, {' _: B己證實是女生,此POST己完.....
0 S. K6 a9 ]: ^4 W1 `  \! U2 W* r  q) N* G! j0 O; M
我想問...點證實..?; v0 A& r" e* h& ?9 p& j" d/ w
原來我睇都會有睇錯ge 時侯...

完來我沒有記錯~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-8-6 04:40 發表   9 o& G# g! t: H$ W5 D3 E
來我沒有記錯~!
- o( K! p$ \8 o% F3 w# s# w# u. s 8 R3 Q" U9 }9 L* t# F1 B
----------------------我是分隔線---------------------------& i, \5 D  D; h% U9 A
我覺得佢女仔樣丫
/ U: v, a- N* e/ S- s* t點解咁多人話佢似男仔呢@@~

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-8-6 00:11 發表   # R- }6 c! Z7 L) O$ I
我下一次也想去cos...
7 Z8 U- S% h) X頭像相中人是你嗎~
: L% \3 x, Z- R是的話已經可以出COS了

引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   ) {- w0 T4 O/ {1 f
己證實是女生,此POST己完.....
' C: k+ k7 |8 ?2 d' S
點證實呢???

我成日都打錯字....orz

究竟佢係男定女呢?6 I, s* h: r- e6 z: o4 H
睇第一張似男,第二張似女多d

我...無晒頭緒......

有人話男wor .........

好靚女wo, 真係男黎?
6 W6 z9 u: Z+ K眼紅~

好令令令女丫~~~我鍾意

真係吾講吾知係男仔.

等我仲以為佢係女仔黎天@@

很可愛...................

eye make up are nice