嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   
& q, V& M0 R5 u, ]  a- i& lD胸圍可唔可以試戴?
  r1 q9 w6 L7 a; ^# w8 K
. F2 I3 w' b2 c# l; \" e* e/ a呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?0 e, x/ o; I* g) e5 p/ D
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表     q* Q0 k' Q+ @* v4 q
/ o3 z8 k- z# B. l! J& m9 {

" K! E9 x$ |4 d! }: b8 e4 E" k1 J呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
1 k6 M, w5 f# }0 h/ p' z, f
- ~& K" ^- z6 N7 d. F: S5 `
0 d0 Q; @: {0 D# p3 M1 o
你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
& o2 r- Z; h; x% j/ t! n
8 M4 D0 x( k4 y+ Q4 _3 w但始終都係有少少驚呢家野+ u  H5 k, t. [* H, c; V3 S
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
8 |% w1 E/ |/ T" W聽落幾正9 ]4 w9 g( c4 |6 P7 Z5 m

* \! J4 x  k; ^, K2 f4 S/ l! D但始終都係有少少驚呢家野& U! X% q6 U( g( \
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
& n5 T2 q. _* y4 S  @+ U! v: C) ^6 C- a, _
又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??$ H% j. R7 r/ T9 _8 r6 m
我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   ) T8 z) J% n) R
我比較肥既,佢會唔會打個突架??
4 Q1 ]4 M$ i0 ~* |# V6 A  `$ p4 z我自用架
+ S3 h9 q2 `& [* D0 m/ v3 W/ v1 s
' J6 q/ H- {+ ^3 D1 s) M" w  F
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!+ C( ]1 t' Q4 F9 v- g

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   
& |1 j; G2 T$ d2 I( e+ q( D! a
  R  I! ^9 c$ S' f9 ^# P; W4 T8 C3 A* N
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!7 w+ _. [  V+ j4 Z# K5 n$ Q
$ N/ ~# f5 }5 a& n0 \個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
4 P: z# ]" A/ s( J, D2 m仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   3 Z: ^% B& R: ]5 v% D3 p# e

0 g2 B* T4 w8 B% ]0 _0 @) K3 M0 E個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
5 t! y! B9 n" T; G7 x2 ?+ G仲有,有問佢營業時間?thx
3 h9 |/ s; _$ M# Z# _3 @4 b
朝11晚11! 我去過三次! 6 c( s- \: J9 z/ j* X
第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!
/ x6 \- f2 Q6 K0 N8 b8 V  k第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!- _# U8 @4 M* M. O/ B
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!; d5 ~9 v8 l0 l) U" ~! m4 i
那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!
4 @0 N+ o# @' T' i- j, d' L

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   
5 I. \" N5 P  z6 i/ T見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
9 a. N* N! W6 c4 r& O  s( `4 C" t. E8 p- a  H
49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   # `' S" v# U, u3 U9 I& A

8 f9 D5 @8 D1 F
/ |5 v  _8 B1 p! K8 ]9 M呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?2 f. B% [/ b* k0 z) O$ C8 W
0 k8 b  Y! ]: k% e8 F
( U0 w( M5 m0 E! y& r你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??$ w4 j# a* B4 g
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。# D+ G8 z! s( W; `0 i2 G
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
/ ]5 d4 p* X0 e& ?( u5 p& y& l( U$ h% I3 D/ k! x
  L9 V( ]* s" V* ?% t  V1 ]1 u! c
% d; y, ~$ D3 y" E& `7 T
6 _7 Y+ b* J* v& |; p
萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   
! X7 D* A6 O. {6 C/ B0 t8 ]
% d2 d* V$ O. I. }" b1 j
# e% @: n0 Y, f- G你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??+ l4 w- q. j; M, Q
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。- d: O/ g! {- f& f# o
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
4 T! N  Y( V5 P- t" l! \
) \1 R) D. H8 s$ R0 L3 {* o  i- e9 P
: U) N7 J' o* h+ L$ u) C( ]7 H9 |7 {' D
/ o6 @, H( y9 O0 B( ]
萬分感謝...
1 U7 |+ H2 _' \2 g& a0 t9 w
- b8 L$ ?* ]/ r$ X/ _% ^8 [' e- C( a6 u
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   
* P# p5 Z  O% q4 B. [9 d# t/ t) Y! J咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
. c6 F# f9 V& p5 d( T! [2 T8 `: B% \: Y$ }
, f4 n! l! B; K4 H! T
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   3 G( a2 {: Z2 n
已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
  Y: q/ h$ K, S# u# i: A' z8 f  {+ c6 C# v: E
你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!
2 t% t* n0 m* [

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, ; r; P+ ^! k9 p
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
4 c8 y% h- E0 M# X9 e  i# c, w; a$ C. B: }, l6 Y* N

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   - D2 ~& P, t& T4 D7 @
小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
: v% U* k) D8 C. g$ z小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
( D0 b& i; H) n0 o! h7 E
# x6 X* @' x7 p4 X4 m- h1 f4 v下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!$ Z/ C9 o% y0 B/ t* P

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   
; f8 u: s; E4 h& v9 O$ l0 @3 `' ]1 e$ V7 H; W2 W( A- _

5 e! p4 {, w+ I5 X下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
7 @8 Q& n# F0 X4 \: J! J
7 O6 j  g* m* |ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便