嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 jvmiki 於 2011-4-18 20:05 發表   / }1 Z4 W1 u% w7 _, e# `7 E
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??# V) [% G4 A( g6 W1 x
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。" y6 s- H# U- u
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!" ~1 Q* B9 v( }4 b# I) }
sales是男還是女?
) s" T* D- ~' L新手第一次# F1 U$ \4 c  [2 J7 F5 x
1 A5 p7 [! j$ ?+ Z) ~
萬分感謝...
7 [4 V. Y) M- R. g" X1 }
6 J& H* H' e4 s; [
Jvmiki, Sorry我遲了回覆妳的問題! 個地址係香港中環利源東街17號地下, 間舖頭名叫"莉莉有限公司!Sales是全女班! 如果你搵唔到間舖, 我搵日可以帶你去0既, 不過要夾時間! . R# Z  F0 b  s5 u$ E; D! p1 E. r3 w! x
# e6 {; x7 o- c, D, g' C
真的有得試!!!0 G3 d6 v& k* G2 f* e1 R

( k/ s5 P3 `: F  r) I[ 本帖最後由 CECI 於 2011-6-26 00:03 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
揾日去睇睇先,好想買番幾套

今晚去左 26 號, 因為見到個牌寫有 GUNZE。結果買GUNZE的肉絲同黑絲加一條底,合共 236
abc

現在出發去中環買bra.........希望成功喇

有冇朋友黎緊會上去呀?一齊上去大膽d

可以搵日去買 d 簿絲襪褲+ lace 絲質 under 番屋企打 JJ
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

不錯吧,可否影啲相來睇睇?
引用:
原帖由 kaiserin 於 2011-7-2 23:15 發表   
9 V8 i% l/ H9 x7 C! o今晚去左 26 號, 因為見到個牌寫有 GUNZE。結果買GUNZE的肉絲同黑絲加一條底,合共 236
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

我们的天堂

我個日有空上去呢間TST 加蓮威ALENA內衣城,眼前一亮,好多東西都適合我,SALES好NICE!還見到個同好客人添!我一陣間就找到我要的東西了,滿心而歸!事頭公也好,沒有特別眼光看待,可能習以為常,所以放心買哩!
SIMON

街景圖

Alena
6 U* Z, n9 I% y! ~! t' H( L& r; Ehttp://maps.google.com.hk/maps?q ... F8&ll=22.299981,114.173956&spn=0.000933,0.005493&sll=22.299964,114.173957&sspn=0.006295,0.006295&layer=c&cbp=12,161.52,,0,-3.43&cbll=22.29995,114.173833&brcurrent=3,0x340400edc87d41dd:0xa00c39682627ff0,0,0x3404009533f68457:0x7af391a82a888312&z=18&panoid=aT-pvUFUUMHc9xmOh1gp1g) Y$ d( O: U5 r. ~
4 M+ j! Q) ^. |( x
Top's
, ~- X8 |. g6 S: U1 e# yhttp://maps.google.com.hk/maps?q ... F8&ll=22.300056,114.174246&spn=0.000933,0.005493&sll=22.299964,114.173957&sspn=0.006295,0.006295&layer=c&cbp=12,218.36,,0,-0.44&cbll=22.300092,114.17434&brcurrent=3,0x340400edc87d41dd:0xa00c39682627ff0,0,0x3404009533f68457:0x7af391a82a888312&z=18&panoid=L30lKKnssgCIcFNsadvFuw
暫停寫入

我鍾意去海防道果間襪之部屋呀,不過依間貴過其他分店起碼20蚊嫁><

昨晚22:30特別任務,上去掃貨
+ I+ h+ w0 o# N  [" R% x# P話要制服肉絲黑絲……溝通問題比魚網我! {0 K, @) x  ^$ S* ^8 u
我再補充係番工制服用,淨色無紋+ X& }% o% g- N- z' K
比咗平野我,我再追問6呎高岩唔岩& h- s7 C' K. ]' U5 r- |
換加大碼比我
: }, l# r1 j1 @% E6 a顧客人流=0
暫停寫入

22:30係買得最舒服的時候, 有時真係得1-2個人!

回復 93# CECI 的帖子

不過2230會否太晚, 附近有地方試衫嗎

22:00-22:30最少人流! 怕尷尬的姊妹那時段比較好! 不過那裡的Sales真的好好人, 放心啦! 上樓舖有試身室! 可以慢慢試冇人催妳ga!

回復 95# CECI 的帖子

係唔係咩衫都試得先, 見到佢似有D制服喎

回復 95# CECI 的帖子

唔該我問,係地講緊22:30有得試內衣同衫的地方係中環"莉莉有限公司"定係TST "ALENA內衣城"呢?

went to ALENA yesterday, super busy.
' l4 A- W7 Y# P4 N+ b& N8 M8 r8 K
5 {6 d/ H8 Y( a" u  l自由行 = 3 /4( J7 ^& R- w! V# w
職員 = 5# W. b& ^; J! Q4 E. U
本地男女 = 4/ O7 w, }2 _. e2 L. E- v

9 m' s, u" L. n' @* C  P. e你自己唔在乎9 u; e4 N1 `+ o8 O6 }
冇人會介意$ ~0 L2 {: z# f9 K1 ^
8 a, ]( b! U8 u4 l7 m
spent $225# S2 u* D( F( T; y- M# V9 A- \

" L) W- w/ A5 [3 T' \. V9 }2 pair 120d black stockings
9 R+ g1 k* T9 _5 g5 q2 pair mini panties
" y9 _+ q9 [* ~2 R: G2 tube tops
$ O; u% T: v, L0 D0 D1 pair girly shorts

Wow   can you post pictures?

very good....finally got a place to buy la

引用:
原帖由 tightstights 於 2011-7-24 13:14 發表   
( J& [8 ]4 a8 n2 v我鍾意去海防道果間襪之部屋呀,不過依間貴過其他分店起碼20蚊嫁>
4 K6 q6 `- V1 b

9 f! s  H7 p- ~, f/ D, ?$ ]" U9 ^  v但呢間成日都好多人去
0 I# I9 j3 E5 r3 y我成日都唔夠膽呢.............