嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...
' P. j0 t+ r* Q8 o1 w佢都講明唔可以用係敏感部位...
4 n8 S. U/ T$ U9 ?! @9 J/ N但由於我天生多毛(頭髮除外 )% b4 K2 b7 V& D+ v( n2 {6 S
後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用. [/ D8 A$ k# J# y2 }7 _) G5 u
一渣上去, 都覺有少少嗱架啦
3 H4 U$ [. g6 y/ X' {我唔理... 幾分鐘後9 }; a5 u: a5 B4 G
毛係甩o左好多
/ F) e- }% i, F* B但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血 . v3 K$ O. u! \
仲要隱隱滲o左成日- F" Z0 S$ B2 ^' T" h& i
真係唔用m巾都唔掂,,,,  Q3 n# P7 |5 v% v7 {7 C" o
- l; E/ N9 ]3 J  l1 u0 d1 w
可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

" S) o+ f+ p2 q( e& E2 @止血未, 依家點, take care
4 q$ _7 e3 t% e4 k* N* B- @
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,0 X2 A1 v$ M% g% K) S! g' w9 Z
但好像對皮膚的刺激性很大.
8 v# O5 [/ [2 ]- k. X, P如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
, o$ u8 {5 c, Q6 RPS:我沒用過
5 [+ G2 g- |8 q$ [  ?
6 i( p0 t2 s7 M) z0 U. B[ 本帖最後由 ameifule 於 2010-8-29 13:36 編輯 ]
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

- u7 \: d2 r( H+ Fshinobu姐姐噴去patpat度 , A+ k9 X: P6 B4 L
其實下體既毛真係唔適宜脫
5 D$ i( f0 D6 Z8 w9 |3 b' ~3 a因為出返的時候是很痛苦的(好吉)/ u9 S  B% V2 N( {" N
其實每個人敏感部份也有些分別
1 _8 l' o) N1 }: M別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題$ l- `: P' i4 u( m3 ~
搽手就出事了
% b6 M  T" k0 A3 @$ J7 Z" _: ]用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
( ^: }7 [: I+ R8 P, O, P脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,3 y" P8 v, x4 R& N
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   5 ]' I! [/ x( c5 |
看來這東西雖然有方便的地方,
: a9 A% w4 y) B6 l' D1 v8 a但好像對皮膚的刺激性很大.
  L+ O" M5 {7 L; D0 u如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.) U" B* P" d' u/ t+ Q2 ~0 N
PS:我沒用過
3 G6 A- F& }( y
係大到, 如果留o左係指甲到...
" E2 {1 T& Y+ Z" N8 [1 i會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   0 j3 F/ q+ Z1 }

+ P8 D" J' C% e; B: Rshinobu姐姐噴去patpat度
* A8 y8 o( |! }3 p其實下體既毛真係唔適宜脫/ q, S. Q3 `  u
因為出返的時候是很痛苦的(好吉); l6 }9 g" e) `$ o" G, t; ?1 b
其實每個人敏感部份也有些分別3 B3 X( m  V* C: \- W% o
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題3 `1 u6 k8 w2 p5 ?1 z7 [. w/ F( O
搽手就出事了$ B, k# I: i8 n8 i* `- K
用脫毛機比較好吧
+ R4 |: l4 S/ i$ _+ U$ y
係用手指渣上去 6 G8 g6 U# O& G: I& Z
吉就唔係好吉
6 g* r3 _' Q. H  h* I" Y/ h但冇o左...著under時會好睇d, ; R6 T( @/ ]$ O( ]7 f7 l
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   ) h% X0 |- r: Q/ i
姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
5 e! N1 s, \- u. x! c1 Y脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
8 h2 f% `& b$ M7 r7 d' Z; D! y因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
; Z+ h; A$ O5 h% v* X5 t; a
有心, 血已止.." x% i0 M6 k) _# X
但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)% n) c- T# l  \2 x" P" G7 T
好痕
0 T% P/ l# P/ @6 B
/ s% D3 w, J/ Q2 x. v9 c6 V3 Hps. 支野買o左我$8x 好貴$ R5 b8 {, t* I9 [. |3 H
只o左除毛快外... 真係幾快就生番
* z. A0 a% {3 O( y* C  @, u: x1 `2 l2 W+ w( J
但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....8 \- o+ J) ?# y% \( `
! |' K$ R8 }* U# k

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   * H0 O( B8 X0 C7 P

: @! `) f+ Q- h- I2 t係用手指渣上去 # U# J- {* ]4 Q8 M1 n
吉就唔係好吉 + s5 o4 ]! X2 [1 [
但冇o左...著under時會好睇d, 5 {% ?% }/ v# {  h7 \3 A2 \
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
9 C2 N0 W! v, A: O( Q2 o
生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   
; r/ d3 Y5 O' U1 b; y
; C% Q+ f; h, k& e1 m生返出來時好吉的吧~
9 m. l' a+ v. |4 J2 i
咁又唔係太吉咋喎...
8 v$ O% c/ ^, F' M6 Y我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   ' z- N; r( e% D3 q: |# h
好恐怖咁喎....
3 i5 `8 t" ~! Z2 ^! g' j1 t- q係超恐佈...

It's terrible!
/ n! m- z, g: Q, ~+ oBe careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   
7 d5 y2 B- N; U+ @咁d Pat Pat毛點脫好
, B. {5 n: g- ]+ J% k- f

/ \# p/ y) U5 X  L6 Z* E1 J用脫毛機吧

謝謝分享!!