嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...6 M0 Z  l: t6 K) U6 J# ?- m
佢都講明唔可以用係敏感部位...
8 L  W5 o8 {6 U/ k但由於我天生多毛(頭髮除外 )) s% S: |5 K! w7 J: {  U
後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用
: P" N  u: d: o4 i% v+ k一渣上去, 都覺有少少嗱架啦
# u5 {9 p4 m- A我唔理... 幾分鐘後. T  T% F% I8 y3 v: B4 S# f
毛係甩o左好多+ i8 Y3 U2 E( v
但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血
0 m. P4 x) y  I# {9 t仲要隱隱滲o左成日
  y% A3 D: d$ U/ B6 x* _, R& |真係唔用m巾都唔掂,,,,4 V' f# }+ H9 v# Z( f

& Z9 s5 s7 ~# Y可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
2 S+ c  E" l1 M! q
止血未, 依家點, take care
" C2 `1 R* d6 a7 ^: R: s. \
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,& o/ p8 f3 v& c2 D% S; t
但好像對皮膚的刺激性很大.
- ]8 I6 F( i, E/ L1 `5 }如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.! R% q3 P4 f+ V* E
PS:我沒用過
: ?" H, S) b# w' s! p3 z5 |- }8 K0 p+ S. v# h$ L
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

7 O. d  G% j+ S+ ?' l2 x
shinobu姐姐噴去patpat度 - i0 P+ l4 p) d, l) U; ~$ c; h
其實下體既毛真係唔適宜脫8 O/ ]  ^/ A7 w  O- D
因為出返的時候是很痛苦的(好吉)6 ^- K* Y8 Q# i, g
其實每個人敏感部份也有些分別
; q; Y3 M2 \* e6 Q# X" @別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題) y* d. s/ m* o$ Y4 Y0 u
搽手就出事了/ ?: Z' ~+ O8 L
用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
6 Q1 D0 g5 i9 L0 A' u, d8 u& v! @: Y$ |脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,; J  f# F1 b% F
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   # J- ?0 ~  B: t( N5 x. T
看來這東西雖然有方便的地方,
# }3 h' c' k4 R3 d6 L2 k但好像對皮膚的刺激性很大.( C4 V8 r: k6 O9 L
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.$ g% x, E# G, i/ l* _2 {- z
PS:我沒用過
: E  @/ ]8 i3 x7 q& t; W
係大到, 如果留o左係指甲到...
8 @7 D! f' M5 N: V* m會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   
' K* v$ `4 {* P. P8 ?' E & V; @9 M: B  A2 I) x" I8 z/ h
shinobu姐姐噴去patpat度 / _  B! d5 H7 g7 w$ A
其實下體既毛真係唔適宜脫
- l. Q* k! i. X& o因為出返的時候是很痛苦的(好吉)9 m( a! }4 i6 O! p( p5 `7 T
其實每個人敏感部份也有些分別- A3 ]- `1 f% z8 k0 W1 S7 h
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
; y5 t1 R2 [% J2 l) B/ J搽手就出事了6 e) k# F9 [1 B; n8 V  ?
用脫毛機比較好吧
: Q1 Y; l, k. f2 l- K5 u# m係用手指渣上去
# c  s* L, ~" N8 J+ l! i5 T0 O吉就唔係好吉
9 e* _, \% _. m) c1 {& H但冇o左...著under時會好睇d, : N. J. p/ d' A' `( ]
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   
! U2 R3 `( D/ b: B姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?* X$ a$ C8 e; r
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,% f9 F7 i. F$ J' H/ k
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
4 N8 r- k5 ^  P8 r! Z. {( o7 B
有心, 血已止..; u& T1 R+ w4 a6 O
但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)8 e. }) `6 L- [2 l$ W1 {
好痕
1 P/ J; v/ e7 D1 C6 s
* B! |: i3 j5 y' _2 Ups. 支野買o左我$8x 好貴$ G0 E8 t2 x/ e$ F- v! a
只o左除毛快外... 真係幾快就生番
3 v7 L; H5 W  [. P# c: j) \$ I6 v6 u9 P) x. g. k' t1 r
但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
- q3 l  m7 d9 e8 p9 i; d# }: H( n; a/ z4 B, m( \) b* o% j4 r4 J& s* t5 H

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   
8 q; l3 }& C9 N$ a
$ _3 i3 {) P& B係用手指渣上去 ! o8 ^9 x: J% T& @1 j2 I
吉就唔係好吉
6 Q: b* B% C) F- N: `, r但冇o左...著under時會好睇d,
3 o3 y& j( w6 W8 R3 _) g% A而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
9 x4 l' U% _( T/ }/ r6 t# Z/ b生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   ( @4 X6 C6 n2 T8 _
. }! m. H5 v& m
生返出來時好吉的吧~
; ?5 n6 q& G7 f8 Q咁又唔係太吉咋喎...
; M- D) X) E+ a) |# m我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   ; @# q, E, h. V2 L
好恐怖咁喎....
, s( Z8 D- v# X
係超恐佈...

It's terrible!( x9 b$ K5 H! w; u9 w' g
Be careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   9 G% I1 w* b1 ], v7 p* }, \  k
咁d Pat Pat毛點脫好
; [& _+ G1 V- P7 r* }
5 ~) X4 g9 S$ _+ L' b
用脫毛機吧

謝謝分享!!