嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...
. p+ a$ y# h3 l! W& R! y+ g佢都講明唔可以用係敏感部位...2 r' B  m3 d. B7 l" I
但由於我天生多毛(頭髮除外 )4 m. f' q9 G2 O+ i* \
後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用1 i7 U+ F( a1 z
一渣上去, 都覺有少少嗱架啦9 z: _5 a$ U3 F+ C4 j" h1 [
我唔理... 幾分鐘後
+ D. j. ]! I) g& a9 A1 x; H毛係甩o左好多
8 w5 T9 Z+ p  U8 V+ k) S5 Z0 C3 b但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血 + P- y# ^- \2 r: T7 M
仲要隱隱滲o左成日( e# y* g1 I& Z: c6 {
真係唔用m巾都唔掂,,,,
+ C+ q  m# K0 F! r' d2 r% v% b+ u5 D8 `+ m$ M8 f: n' W$ w
可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
4 m, }( e, V# X# ]6 ]% v; `; Y0 c
止血未, 依家點, take care
$ G0 K2 J* I+ v! S, a6 p
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,
& ]0 j; \. R; K4 i' P8 N- z8 ?但好像對皮膚的刺激性很大.- |. _, U6 R; O  t: o
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
. z. V, i! o  ^  h3 ePS:我沒用過. b. Y5 B: V& H
3 N" k2 a+ b5 v  i- q5 O6 K
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

3 i6 W' s; I' K' d4 ]* {$ A
shinobu姐姐噴去patpat度
% H& t& d2 A, M4 {7 n其實下體既毛真係唔適宜脫
& f% [# l  F+ ?+ V: }因為出返的時候是很痛苦的(好吉)
, N0 S6 W( D+ f4 _  n* }其實每個人敏感部份也有些分別5 _3 f  ^$ P- Y( D1 M& n
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題! c/ P' @5 V/ I1 h" F, l9 B* M
搽手就出事了' I! W8 Q& E# k7 S$ i3 r
用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
' J1 g/ i) ]% t( p' a脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
! v, i; ?2 f7 r) w7 ~2 v9 \* H9 z因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   ; b4 d, c% w3 [6 i+ G+ j
看來這東西雖然有方便的地方,; P# V) P# b( c4 z# |4 q
但好像對皮膚的刺激性很大.
; R& r$ Z, j8 U2 P0 a& \如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.3 {  y% V, Y, y) o8 o" O9 [
PS:我沒用過
  K: F. t* g) k係大到, 如果留o左係指甲到...
; C; H4 l! x. C( x1 @會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   
% J; R) f  W: \2 C9 c7 s& U
9 a' \4 U- q3 u3 V* P8 r4 k! xshinobu姐姐噴去patpat度
2 A4 _1 }9 j  U7 x6 }$ }, E' a其實下體既毛真係唔適宜脫+ P" k8 ?: z" G; }9 ]1 v( k. M
因為出返的時候是很痛苦的(好吉); B( q/ c; x0 d6 H5 A/ M% k
其實每個人敏感部份也有些分別
7 G) a" j6 C" H* q  `別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
0 y7 ^. I# W, c  t搽手就出事了) I6 W  a+ i! ~. X" R
用脫毛機比較好吧
4 M; I" I7 Q6 D
係用手指渣上去 ; `) e9 L# O+ O$ V- X1 \4 R4 ~
吉就唔係好吉 7 R. m* [7 k% F5 D/ g
但冇o左...著under時會好睇d,
1 _. _# W# n, ^% j% g而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   5 \5 W6 _% O8 s6 e* N5 w3 g
姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
0 m! s/ h+ O" B0 r) Q: H: v0 ~$ Q9 r脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
2 l) I1 K; K6 W$ s( E/ U' D; |* z因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
) u9 u/ {* E! r4 w# o有心, 血已止.., x  }4 i7 i6 l2 b: u
但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)# f! C2 m. ~) F2 B) M
好痕+ r" B8 v) h. w! U0 L1 W, q1 e4 y

, ~0 K! u$ V; j# I& m$ ^* Gps. 支野買o左我$8x 好貴& o; M9 W/ N# G6 e# r5 ?
只o左除毛快外... 真係幾快就生番
+ s& O4 I( D' \7 ]5 @8 u4 `  e3 E" M4 V+ ?) h
但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....% p2 Z# j7 `- f( t

' r- v& a2 ^: `[ 本帖最後由 shinobu 於 2010-8-29 23:40 編輯 ]

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   6 U& s. D* a. V- p0 X% P

0 r5 W+ g3 O- H0 p( l/ Z. n' l, S- J係用手指渣上去 : G. B. ^, _9 Q8 S- U; ?- Z
吉就唔係好吉
$ Q; b1 b5 w3 t6 N6 g4 z8 `5 D8 j但冇o左...著under時會好睇d,
5 q- Q$ {5 Z& \* D4 b而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
4 y8 |# ^. [; `0 T( G8 S
生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   ( `/ G: a$ B& A" {0 T5 q. ]# z$ ~

4 F& Z6 G( P* z$ A生返出來時好吉的吧~
5 w. z: R% L5 i9 E
咁又唔係太吉咋喎...
2 t' ]! f, P* q) L$ v7 p% P. F7 Y我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   
6 t' W0 D: P; y好恐怖咁喎....
" }+ J& l& F; d& |9 Z% k0 X
係超恐佈...

It's terrible!
, l/ F( o# U0 d; ^Be careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   0 i, l7 y0 f! s+ B! U: s& A4 A
咁d Pat Pat毛點脫好
6 m0 F1 [+ l# c- [" w+ l

* D* |, w, }& L# D# b用脫毛機吧

謝謝分享!!