嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...* p, \7 N0 ^. t2 Y
佢都講明唔可以用係敏感部位...& j4 t  y* l  a: p
但由於我天生多毛(頭髮除外 )
) D# M5 `! L6 M% W% s後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用5 m1 p( S. z* A; E6 G# c
一渣上去, 都覺有少少嗱架啦
; s& J  V* w, V7 O9 X* e: b我唔理... 幾分鐘後
% H* \! I7 D- f! c. \$ ?毛係甩o左好多
2 t" {1 c, i6 u0 ?( V但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血 - I! |6 N& m7 _; |$ c
仲要隱隱滲o左成日4 c2 v% R* [* z2 U, S
真係唔用m巾都唔掂,,,,2 @9 G( |  h/ n9 \

$ Q6 m5 r6 i: X可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

0 K- x2 x6 S! W% R. ]% C! R6 z止血未, 依家點, take care1 z/ B& a  f+ ?1 F" j7 H: \' P
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,+ I! r2 ]6 U5 l$ u, Z/ K; Y7 O
但好像對皮膚的刺激性很大.
+ j  V; P1 U% R6 n6 G如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.. Y; I' L* L; x
PS:我沒用過
! P6 u% n$ {/ g+ ?+ ~) ~
  @$ N; o4 u* d[ 本帖最後由 ameifule 於 2010-8-29 13:36 編輯 ]
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

' I! @; O9 ~, S8 Z7 bshinobu姐姐噴去patpat度 6 U" I" S( s' F, Z5 I
其實下體既毛真係唔適宜脫
! K& y; v. F, u) g+ R- L# }因為出返的時候是很痛苦的(好吉)% }5 Q2 b8 @! Q7 R$ Q2 c2 C
其實每個人敏感部份也有些分別
  S" z" r) H9 z/ z  D; l  O別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題( X5 j, N* a2 E/ k
搽手就出事了
7 S" W* u( t" o6 L用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
8 X5 _% e( N; m) T脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
6 {1 p2 v4 w( ]: Q- O8 ]. ?0 l; f) y因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   
$ K5 a: E8 T2 |看來這東西雖然有方便的地方,1 K- M. Z, x0 L: w+ e
但好像對皮膚的刺激性很大.
! K8 F1 }* h8 w0 v" v+ N" f如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
, e& _3 E7 x) ^PS:我沒用過
2 S0 [  \$ m1 R! X
係大到, 如果留o左係指甲到...
, x2 G  H- S- \# @3 I: x8 J) q會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   0 \6 T  U' p4 C# B, G$ D) k  r+ j4 W
* i1 \1 e  ?( Z4 N$ ?
shinobu姐姐噴去patpat度 " @/ ?. h- d! Z! y( o9 C
其實下體既毛真係唔適宜脫
0 v! m$ `1 A* o. u* ?  s1 b+ t因為出返的時候是很痛苦的(好吉)
+ [! \+ T1 `' ^. X其實每個人敏感部份也有些分別
+ o, X$ e/ Z% H$ w# V別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
% Y, s" I% }6 `4 a( Z搽手就出事了: A, |7 ]$ P1 M7 u3 x, \- J
用脫毛機比較好吧
$ P! Y6 X7 i. D, _  x7 p  U6 _& L
係用手指渣上去
7 ?* W( K9 t$ l* v吉就唔係好吉 + A4 O% k) g  j& Z# x/ ^; m/ Q2 j. A& {
但冇o左...著under時會好睇d,
9 u6 A6 g  {( [- E1 x+ U* J而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   
3 ]* n" g( S6 X' O7 s. n& l7 Y姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?4 n5 F& }' }- m" I  j1 s
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,% Y, V6 K% S6 z. _1 K
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
: G. a, M; q8 x9 X2 S0 v3 w1 p+ I有心, 血已止..: W  s' S" `5 s) z& |. Y6 a
但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)
. _' p! D1 t7 P% m8 ~; B好痕. d+ l* F* u  y2 h3 Y! _: p4 @
' X. A/ W( M) a, f' C
ps. 支野買o左我$8x 好貴2 m$ o* m) Q6 _, T" k" M
只o左除毛快外... 真係幾快就生番
% m6 {$ r! J; ?" c4 o- D9 s) ]
# n7 `  x5 g8 P4 Q7 t6 L0 E但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
2 i$ G5 v+ F4 |& j3 a. d; Q) s- W) v  w/ M6 b

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   8 ^/ X1 \! |# f: Q6 d' G- i. U) ^

$ z$ S+ ^# Z, i, j8 r- O2 Y) X係用手指渣上去 7 F7 p- Z5 h4 D8 [1 ]
吉就唔係好吉 8 f# ]7 Y3 Q3 c) c- }1 ?, h! R
但冇o左...著under時會好睇d, ( Z. n; O7 T! D
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
) C  X; h' o8 G, Z, `生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   
9 U; }" t6 m9 m: Y5 a( d# P
! z0 E' j* N0 P8 n- n: R生返出來時好吉的吧~
4 }- ?8 @: V8 i3 E. N- v8 W
咁又唔係太吉咋喎...
; s6 e1 @: i* v% P8 Q我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   # _. C9 j  z$ d3 D" I% k; y. F
好恐怖咁喎....
4 U' v- v- e9 P% e
係超恐佈...

It's terrible!
. P6 A3 s: y' O2 J/ v) W- kBe careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   
; H: e1 @2 s$ m' a* a咁d Pat Pat毛點脫好
) z6 y8 D' ^; W) Y# P

' l' ]7 D" l8 G" s( j6 I6 @3 u( D用脫毛機吧

謝謝分享!!