嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...% ~: n! b5 ]4 c' A( k3 Q7 K
佢都講明唔可以用係敏感部位...* x" G7 P- {* d
但由於我天生多毛(頭髮除外 )4 X9 \  A( p+ Y2 j0 y+ B9 A
後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用) B1 M( U" V9 a& b
一渣上去, 都覺有少少嗱架啦5 |' P3 T. Y4 X
我唔理... 幾分鐘後
8 d) B9 c9 |* k" v! n& T' N& z; m6 l毛係甩o左好多! r' H4 T4 x  R4 D/ L! ~1 J# l
但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血
6 {) T' i1 Y2 h5 `: b* t6 q! r1 W% j仲要隱隱滲o左成日+ D/ j3 B1 W! L7 I+ ?& E3 z, ?
真係唔用m巾都唔掂,,,,
! a" R1 C$ q6 z9 d8 h( q) B" A3 t  k
' V; G  k% g4 Y! i$ R) o& o可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

( s8 d6 l1 F) A2 D4 f止血未, 依家點, take care: ^0 y5 q7 p7 W$ Z
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,2 j0 u2 d$ R; g4 @
但好像對皮膚的刺激性很大.' o" h. g3 E# W' D
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.0 R2 e7 T& d7 z
PS:我沒用過( [  L5 n, @7 _/ J. Z4 B# C
( ?, Y8 V3 v! y* X
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

* a4 n+ f; Y4 s7 g; a. B5 Q
shinobu姐姐噴去patpat度 - e# Z, V1 s4 Q+ J2 k  u+ M
其實下體既毛真係唔適宜脫5 p5 L1 C2 l8 P2 Y" C. a9 n( A) L9 Q
因為出返的時候是很痛苦的(好吉)2 I! A5 I  W' M  W2 B$ [; P
其實每個人敏感部份也有些分別' k! r6 K6 Y* Q0 v* W7 b
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
+ m& z, M! ]2 y- k6 d- N搽手就出事了
" t$ _; P- m- @. r+ g用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?; j1 s2 T" p7 c4 g9 ?
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,  o7 I5 d( q/ m5 i- M$ u. `
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   
3 O9 a8 N/ M7 ]9 h9 g看來這東西雖然有方便的地方,
) m+ ^5 C+ W3 z% I( h' o但好像對皮膚的刺激性很大.+ |. F/ P! P, b8 y$ v
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
  T* q' B- H' m! [& cPS:我沒用過
2 T; x# w3 H+ ]5 N4 e
係大到, 如果留o左係指甲到...
( T8 d+ i9 O, e4 s8 j! A會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   0 j$ [+ w' F2 ?4 s5 U! O; Y  e
* g* f$ H' C. V" J
shinobu姐姐噴去patpat度 7 ~0 P  A' c, C8 c1 e8 H
其實下體既毛真係唔適宜脫
9 }! @1 k1 F4 v0 B+ }3 L1 P+ z* z因為出返的時候是很痛苦的(好吉)! u& ?; p# ~' j1 e
其實每個人敏感部份也有些分別! u+ T, T& ?* k& T9 W
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題* {3 v) g1 {8 ~5 S
搽手就出事了
# x% G1 e: h, w- ?; |5 }2 n# k! d& O用脫毛機比較好吧
. q& s4 c0 f$ J6 n4 {8 F% [8 U
係用手指渣上去 & \) ?- F' W+ \0 I! c
吉就唔係好吉 # I5 s! ?* J- f- N  M1 M* N
但冇o左...著under時會好睇d, - o/ m7 d: F9 f7 e/ D2 P3 F8 D
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   ) l! y  v. w% H0 j! I$ a6 \. L9 L
姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
( u6 c5 _$ d9 ^& u4 S  O* ^$ B脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,7 G8 {. n; f8 f# f  n# R
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
0 @. z1 O. c/ Q* u7 i" q
有心, 血已止..
# Y1 t' G! L: r+ W8 i* F. n但... 可能結o左"招"(自已睇唔到); a4 o- e* C4 h* }
好痕
, x( p# e8 G4 G" X6 ~1 h3 u- V* P. Q; C+ B% U
ps. 支野買o左我$8x 好貴
1 L  v, V% \, ^7 W8 @4 h7 @只o左除毛快外... 真係幾快就生番) n2 z/ v7 q3 J9 C; w% F$ Z$ K

' ~* p/ W1 W  S  x  c但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
' L2 ~: O( _$ u5 C' e0 c. k+ T# f* U, P4 b2 t% ~) X' ~2 N2 h6 T

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   $ T0 y! j0 e- J6 t  f: J
# V2 T. ^" V6 M
係用手指渣上去 ; i% r% N* O2 `0 P
吉就唔係好吉
7 ]9 x1 S0 v1 F但冇o左...著under時會好睇d,
$ |. E! v$ `( ]; Y; k$ E3 K而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
( P; ~1 b4 @) N6 M( n. w生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   - P5 J; q0 y! V( i8 i; A

' O" u4 m. z1 S; l- i' R生返出來時好吉的吧~
' J; G* Z" n& A, T4 |
咁又唔係太吉咋喎..." I4 [6 k. p+ h& C0 R" F. j5 F/ m: Z
我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   / w- ]% A8 D) D# B, A+ G" B8 @
好恐怖咁喎....
7 w% G3 r+ p* a" f" s係超恐佈...

It's terrible!6 }  _5 {0 e$ p$ r. Z7 p
Be careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   6 L; J- a! O$ I
咁d Pat Pat毛點脫好
; L! t: }% ~8 J3 P2 _0 d7 P( O+ _

; \. h; l4 j+ [! o$ A8 W$ R用脫毛機吧

謝謝分享!!