嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...
% X4 U% @+ M' h1 Y; Z6 L佢都講明唔可以用係敏感部位...
9 J+ x: x+ H. c3 m$ ^! i% s3 o但由於我天生多毛(頭髮除外 )( ]& Q8 n2 q! ~/ M
後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用, ]# j1 X2 k- h: z1 q% x9 v4 h! w; x
一渣上去, 都覺有少少嗱架啦. m$ G0 K/ O0 [
我唔理... 幾分鐘後
" w' t2 z5 J" n/ |* S9 q' [毛係甩o左好多5 ^6 I  L+ k) R! k4 g
但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血 6 [3 C# \1 a' A. ~5 N3 ?
仲要隱隱滲o左成日' |6 A. n; _3 G7 u4 B; C7 ~$ p
真係唔用m巾都唔掂,,,," j" n5 {& w/ A+ e5 O% {
1 F) p* V( q' g; s
可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
0 ^: ~9 V! R* D+ g
止血未, 依家點, take care
) Y* l+ Y7 o& I' [
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,* }% B3 W4 ~/ Q$ }! H$ J0 g8 e4 N
但好像對皮膚的刺激性很大.
; }3 r2 m) T- x* z如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
. X/ o' `- B! I: B8 n2 {. BPS:我沒用過& \2 h2 O8 ]/ Z8 o
; D' s) }, O. w( Z  \
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

2 k) E7 E& j& m# i' W) ?
shinobu姐姐噴去patpat度
! {% ^1 Y* Q, D7 ~6 ?) v+ ^: q其實下體既毛真係唔適宜脫
& Z4 i0 p1 K$ J/ n因為出返的時候是很痛苦的(好吉)
" Z, m" I8 ?( I1 U$ F8 E$ A* ?其實每個人敏感部份也有些分別
7 W9 p! u) M8 l% b別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題- i7 P) h5 `3 }# F
搽手就出事了
& ]5 {4 Z# \, m% A+ }! m3 F! a. D, Q用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
, S, T; l5 C4 P* N脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,+ T8 R  A' W. P6 Z; C
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   , k$ c& }4 T% F6 W- y
看來這東西雖然有方便的地方,
: _8 H' ^; p; s& H4 @但好像對皮膚的刺激性很大.
% l- J( i1 K" }% H2 R) V( r如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
6 i, g) v, q9 r* A0 Y7 Y% K5 v. yPS:我沒用過
" e1 J1 J1 x5 T# g3 G
係大到, 如果留o左係指甲到...6 G4 o$ r0 x* Z$ ^8 I
會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   ( g& h# i. h9 D# A$ H1 @- D' |
: V. p% a0 D9 V0 I
shinobu姐姐噴去patpat度
9 h4 k: J3 s6 ], p; ?2 X/ M其實下體既毛真係唔適宜脫4 ^) E+ j7 w7 ^1 T
因為出返的時候是很痛苦的(好吉)' _3 G7 G8 }2 y3 Z  q6 A
其實每個人敏感部份也有些分別; C  M. }6 R' V/ [/ S) A
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
! [7 C4 n2 S: G! y4 r/ O8 ]/ j搽手就出事了
$ U* g# J$ ~$ k3 q* W1 c5 r. x7 \+ I用脫毛機比較好吧
. W) w1 \4 a3 b: J7 U
係用手指渣上去 % `8 @" j; e  o9 d
吉就唔係好吉
+ W  U+ K4 p9 B% t6 ]5 Z4 ^但冇o左...著under時會好睇d,
/ |- X( U4 l' W6 e* y- j1 S而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   / ?( Y6 f7 O% O( O8 q& `
姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?6 ?( I3 ^8 e" k5 u! V/ o
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,9 g# u6 ], A$ U4 o
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
0 a& r# L- \' A$ b/ Z
有心, 血已止..$ |1 x) c% P) Z+ y
但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)
2 P* Z  c* Q; R/ Z4 ^7 F好痕9 p) Z8 ^  ]2 Y' ]- ~) E

3 u8 u% W  ~7 _: A& p' k. G1 n8 g# jps. 支野買o左我$8x 好貴" j/ L5 _( H9 f1 {
只o左除毛快外... 真係幾快就生番
  w& E- Q0 q  m5 Y
1 b9 g# b: G) X但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....4 I' v7 z3 \) d  `2 U( A" A+ U
  a; o% H: r& t6 {, o

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   / [# A! V. H! k7 z
; x9 c; {6 b( v
係用手指渣上去 ! [  e+ g2 L$ r2 O  S. t" m
吉就唔係好吉
; T& z5 J6 p  A) ~但冇o左...著under時會好睇d, $ g0 f) N& i+ R9 o. h( ~
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
+ g4 g% p9 \& X) ~& A
生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   
' D2 y5 K% k" ]: `7 G  ~
/ R6 K- [  B; ]; q' e生返出來時好吉的吧~
2 N4 \( j+ m2 ?, p& M7 ~
咁又唔係太吉咋喎...+ I, @& E$ ~+ k0 S$ c
我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   7 ], h6 F1 W  j, h
好恐怖咁喎....
" ?4 S3 O1 n/ }$ j1 ]9 z
係超恐佈...

It's terrible!8 d+ u) }. F% m) Q' t8 B2 `
Be careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   ' K: l: n+ K" D# K
咁d Pat Pat毛點脫好
! j3 @2 \. M+ J
# l" R; J8 Y% }. v' h用脫毛機吧

謝謝分享!!