嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

網上纖瘦款長靴 34 -39碼

網上纖瘦款長靴 34 -39碼

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1125007859
% T. J& m+ c' g0 p岩晒細腳人買...當然包括我啦XD
  x! W; t5 @+ Z' s6 L你地覺得咩色好睇呢!?
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-11 23:46 發表   
' Y& ]+ l$ v  w, A我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎
+ l8 M8 ^6 T- A2 d+ c2 S6 r( f. f) z& O% r- p/ l. w
佢係跟正常SIZE去做..放心去買; V" Y# m, q* p, }( H7 n  h
黑色係令..但白色仲令 - u" ^% `- H: c; P& W& T
啡色就..好似麻麻地
祺望不再是孤獨一個人

白色好
. X, V2 l, j9 B) l3 Y+ S好可惜我穿40卅41號

你著到39碼,我真係羨慕死!
" Q) f+ l3 _. N2 c5 s我都要著41

唉!...最大39...冇行了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 1677 於 2010-9-12 03:12 發表   
2 ^+ t$ `& U. ~: i' _( N; \你著到39碼,我真係羨慕死!
2 u8 o0 r1 N! g8 e2 x我都要著41
" g" r5 H- \0 ?8 d, O
) ]+ `' z, M4 O% J
無咩好羨慕o者..我又唔係女仔
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-11 23:46 發表   " h/ q2 i& \: V" B) B' ]5 j
我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎
$ t8 x6 F" \4 U4 M
4 ]/ ^& t, P/ \
你係要既話我比我果對你..39號著到
祺望不再是孤獨一個人

黑色..棕色..白色..我都愛,只可惜沒有我的尺寸,只能到國外尋寶喔...

好介紹!值得考慮。

引用:
原帖由 jojochan1968 於 2010-9-28 22:29 發表   . N9 N4 [; o$ k5 i2 w8 X* g
好介紹!值得考慮。
0 J+ w0 j6 \* L5 d# x
  M! u" N4 ?6 t6 F' e4 I你著幾多號~如果係39號既話我150$賣比你
祺望不再是孤獨一個人

回復 1# 黑崎健一 的帖子

我也有一雙是白色的~~

唔制呀....
! ]. K4 M/ [; T( q! n# K: i點解大腳人鞋款少* x- r9 f  v4 Y6 M. k; Q6 m
又要貴幾十蚊///

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-3 23:55 發表   ' c) V! R# z% p+ j' I1 F- S
唔制呀....
' c. w. V& R7 c: J點解大腳人鞋款少, j" t, h7 h% g4 W8 O
又要貴幾十蚊///
7 }' Q% r% _  }3 y
6 a* V3 {% Z( p因為正常女仔最大頂多40..鬼知男人都要著咩哈哈
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-3 23:55 發表   
! V7 @" j2 a  r唔制呀....& R2 ~8 t8 {/ g. K7 R) `
點解大腳人鞋款少
& t  R# P4 ]" _, |' h# J5 g又要貴幾十蚊///
  m7 C( Q! \( Z5 M9 o. d9 e
係wo~有d款連定造大碼都唔得

: (1 t( A# I! w# {& i, ]. W4 T" i

) g% m- v% u9 t5 W* D2 I6 ]8 N. Asame with others' comments.9 n0 l& Q, C; r

0 F  t/ _: X) m5 r+ k% Usince coming back to HK the 39 are too small. the gwailo/gwaipor 39s are wider and more comfortable...( F8 G: N: g5 q
1 O: c" {6 N+ I  |# ^
I need 40 -_- or force my feet into 39, haha break the shoes and hurt my feet at the same time... but $169 is good price wor.

我著45..太大

還好我只有40號∼還有機會找得到∼也穿得下39的∼個人中意白色和咖啡的

too small for me
8 Z6 {( D* x" e  R8 `0 O3 mbut thx