嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

網上纖瘦款長靴 34 -39碼

網上纖瘦款長靴 34 -39碼

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/11250078599 X7 q! w$ D) G8 I
岩晒細腳人買...當然包括我啦XD * a3 ]5 A8 h& R6 I+ j3 _- D
你地覺得咩色好睇呢!?
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-11 23:46 發表   . U1 V1 o1 [1 C$ C9 ~: @
我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎
) b0 N* W: ]1 K: T$ J/ p6 g) ^. Z* q0 N1 t3 F. B! j
佢係跟正常SIZE去做..放心去買
4 |) W  ^- J  P, L黑色係令..但白色仲令 5 q5 Q$ V5 s1 |6 T: e$ L6 i
啡色就..好似麻麻地
祺望不再是孤獨一個人

白色好9 J) U' ]9 Q# ?. c
好可惜我穿40卅41號

你著到39碼,我真係羨慕死!
  K7 ~1 h, Y. _4 n7 Z我都要著41

唉!...最大39...冇行了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 1677 於 2010-9-12 03:12 發表   - q, c. |9 M4 K4 ~  ~  y* I
你著到39碼,我真係羨慕死!6 z  m* {" }( k. f9 S
我都要著41
7 }8 i7 D( L  E+ Y5 x: Z5 ^/ C$ D0 s0 K0 d4 `1 |; ^1 I4 {0 j4 |
無咩好羨慕o者..我又唔係女仔
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-11 23:46 發表   
  B0 W; y& q  `$ [我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎
* {& E8 B# S3 j

3 ^& h; b  K" {$ O- A' x* n& H你係要既話我比我果對你..39號著到
祺望不再是孤獨一個人

黑色..棕色..白色..我都愛,只可惜沒有我的尺寸,只能到國外尋寶喔...

好介紹!值得考慮。

引用:
原帖由 jojochan1968 於 2010-9-28 22:29 發表   1 g8 z' V+ l- ]4 V
好介紹!值得考慮。
* X% J% V% D: e* |) D$ Z& S

8 E# V$ S" u' T* b" d你著幾多號~如果係39號既話我150$賣比你
祺望不再是孤獨一個人

回復 1# 黑崎健一 的帖子

我也有一雙是白色的~~

唔制呀....
9 ?; F0 G# I1 D; h8 Z, A  J點解大腳人鞋款少- D; r# o$ x2 M; l$ C" ]; V' ~9 I
又要貴幾十蚊///

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-3 23:55 發表     j7 p: h, ]# _; _
唔制呀....
+ Z  b8 T0 O0 W! V7 h# U- \' B" f點解大腳人鞋款少
2 q! K. t4 ?& C5 {3 F' w又要貴幾十蚊///
  |. }9 s, {# M1 g% T8 ~, M* R
2 ~2 t  ~! Q. p因為正常女仔最大頂多40..鬼知男人都要著咩哈哈
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-3 23:55 發表   ( }; g+ Z5 W* T! v* p; g& x
唔制呀....
9 K$ X/ H8 H2 U, C" r$ d點解大腳人鞋款少
5 P6 y) b; b: U0 r# [  o又要貴幾十蚊///
- S; a6 j' ~& F/ l  |* }5 i& n! C4 O係wo~有d款連定造大碼都唔得

: (
' y2 i! V8 h) q1 ^
  d& K; d; _- }0 v: rsame with others' comments./ O$ ^: K. Y- F" O' R. Q2 g
) W, d1 M4 {9 J( I# ?
since coming back to HK the 39 are too small. the gwailo/gwaipor 39s are wider and more comfortable...
* O9 ~+ e4 a6 ^+ G* A, c  f0 s) ^, a8 Y  V: x6 V2 R
I need 40 -_- or force my feet into 39, haha break the shoes and hurt my feet at the same time... but $169 is good price wor.

我著45..太大

還好我只有40號∼還有機會找得到∼也穿得下39的∼個人中意白色和咖啡的

too small for me
6 D3 A% `9 k4 P) D# Q* K; hbut thx