嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

網上纖瘦款長靴 34 -39碼

網上纖瘦款長靴 34 -39碼

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1125007859
; M" z7 K1 g" r/ m* ~# R. c6 @岩晒細腳人買...當然包括我啦XD & n& n0 T# x& @  C8 H
你地覺得咩色好睇呢!?
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-11 23:46 發表   2 T. Y" h# q: e! c( m. h
我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎
1 e1 G2 x" v9 n+ c# S! o

3 B3 p4 A4 I+ _- r- V1 H$ Q: Y佢係跟正常SIZE去做..放心去買3 c' V7 o( k; q8 E/ x
黑色係令..但白色仲令 7 E0 ^/ {; J  v8 |. M; y# U
啡色就..好似麻麻地
祺望不再是孤獨一個人

白色好) r3 u% t3 @9 ?6 F! D: l" [. u( f
好可惜我穿40卅41號

你著到39碼,我真係羨慕死!! |  o. d, u2 Z; b$ l
我都要著41

唉!...最大39...冇行了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 1677 於 2010-9-12 03:12 發表   
7 @$ l: P- ?0 ]' g/ Q" E1 L你著到39碼,我真係羨慕死!( m& S0 Q. O6 ?1 w) T. L% l
我都要著41
& F9 p& m* C2 X' A
( h' z0 {7 L& @( ^% }5 W  R5 q無咩好羨慕o者..我又唔係女仔
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-11 23:46 發表   
: X0 f# i  e4 |9 K5 V8 G我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎
( {- z' ^* i' Y8 w
0 [' \4 R0 j9 Y你係要既話我比我果對你..39號著到
祺望不再是孤獨一個人

黑色..棕色..白色..我都愛,只可惜沒有我的尺寸,只能到國外尋寶喔...

好介紹!值得考慮。

引用:
原帖由 jojochan1968 於 2010-9-28 22:29 發表   
; }2 S" ]! f$ H% a6 B& R好介紹!值得考慮。
2 V# e  p0 T2 P1 U( F5 V0 U2 d1 Z/ \4 T
+ n- z) K, ^$ d; j8 P你著幾多號~如果係39號既話我150$賣比你
祺望不再是孤獨一個人

回復 1# 黑崎健一 的帖子

我也有一雙是白色的~~

唔制呀....) R- x/ v  \7 H+ x7 z
點解大腳人鞋款少0 i" J6 W6 ^0 a* y7 x) ]5 e
又要貴幾十蚊///

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-3 23:55 發表   
+ s1 e" ?5 R6 ~2 ?4 ]( W* d# ?# n唔制呀....
7 X1 p% r! o! G9 ~6 t3 a8 X3 O點解大腳人鞋款少
0 U  @' @3 s; S5 D, ~又要貴幾十蚊///
4 O/ Q, F7 m- k1 U8 ~
3 N) M5 P7 |3 _
因為正常女仔最大頂多40..鬼知男人都要著咩哈哈
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-3 23:55 發表   
1 n, @! @  N1 I8 q+ V; E) |" H5 ^# ~唔制呀....
( l8 c, z" S9 f( y" Y; \點解大腳人鞋款少# w7 W6 y) l5 N/ k$ c; s
又要貴幾十蚊///
/ u4 z( A/ q+ @係wo~有d款連定造大碼都唔得

: (; I, |  W9 Y5 V% N
2 c* q6 U) |1 _+ E/ S* {4 X8 y
same with others' comments.
9 f/ W8 D8 |7 V
: @" ]3 I: ~0 T: T- Dsince coming back to HK the 39 are too small. the gwailo/gwaipor 39s are wider and more comfortable...
" }2 S$ B  C& J  v: b8 i
4 I% L1 u8 C+ ?6 g2 M3 v6 p2 ^I need 40 -_- or force my feet into 39, haha break the shoes and hurt my feet at the same time... but $169 is good price wor.

我著45..太大

還好我只有40號∼還有機會找得到∼也穿得下39的∼個人中意白色和咖啡的

too small for me
& `% @+ _- d# F7 b% Z6 |but thx