嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Recommend Hotel....? 

Recommend Hotel....? 

請問在九龍區有否酒店介紹,方便用來變裝,最好有兩層出口不易被酒店的Security發現....Thanks
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我不熟香港酒店, 但便宜的, 會多大陸團,
0 q9 q3 k- Y( l4 f- y% b1 ?# R7 U/ n& d
"有兩層出口不易被酒店的Security發現" <---- 不明白, 想從後門或偏門出入嗎, 就算你見唔到食蕉, 食蕉都可以從cctv見到你喎, 不要鴕鳥政策喇.....
) s, U/ z9 N1 Z/ h6 b1 P2 R
9 F! U9 [6 c8 W4 c, k3 I$ Y試時鐘酒店吧, keeper 都見慣光怪陸離, 又唔洗身份証登記, 比低錢就唔理你
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   7 Q# o/ j7 \0 E9 a; |% c+ C% ^
Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||
+ O, C( E6 b, c: P+ i/ @
( ~. C+ T9 N. p
- N- S9 W* `2 }8 j你係咪担心當你以一個穿得火辣辣嘅靚女形象返酒店時會俾實Q以為你係妓女而唔俾你上樓呢?係嘅話就試下唔好着得咁sexy lo。

Not a beauty, so, No sexy la....ha ha

Sorry, 我真係諗起 國產凌凌漆 麗晶大賓館 有陀地
1 ?. Q1 Q* `+ e8 }7 y! C
: a0 g* k4 [/ L* p% \6 x1 v, Z" w( Y3 ~5 Q( E
Sorry Sorry
$ p8 T. g0 l6 B6 P/ I: A7 [' w3 \2 D  ?+ S
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   
0 I/ H( Y1 w* T' ^! K3 NThanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||
8 i/ ]3 ^3 O8 A. z! w% U( M8 c
其實D實Q哥哥會問咩架?
: D" t+ r, @1 ~% ^, ~  p& B5 M不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-14 12:33 PM 發表   0 ]2 @6 T; X8 Y; L! S% c
3 a, ?0 V( K. A% @) `% W, ?
其實D實Q哥哥會問咩架?
/ \, @. K& p- |7 y4 \4 u! x) U不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧
日間既話
( O# ~9 b; A! R& X# F4 m你唔係閃閃縮縮
- f  s5 |; ^7 {& Q8 Q! ^" v, T通常都唔會俾龜逗既
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-14 12:36 發表   
) ?7 p  E4 |9 O日間既話
5 C$ z0 ~# P' s  c! i; b. t你唔係閃閃縮縮/ S& E5 h  c: S- J* g
通常都唔會俾龜逗既
( R7 M3 T# r8 [[偵探mode]6 b2 }7 S+ k9 m+ m0 {' m
樓主驚返酒店時會比實Q哥哥問. Q# _- j5 L  h2 {, F, s
係咪因為樓主覺得自己變裝後會惹人注目及懷疑先咁諗?
4 k$ v7 H# i) u1 K( B所以出街亦會有可能會比差人叔叔問話
* T& }# O* I$ z9 u, y0 W, O[/偵探mode]

如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 13:00 發表   , c7 w7 @. l; |1 M/ x
如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~
5 H, i9 m3 V2 _. q2 F% H
雖然我未出過街2 a$ s$ }/ W1 ^# b* L
不過我覺得出街就自然大方點: _7 Z3 G. Y3 A' w' {' E( P
別標奇立異旁人是不會理會你CD的

如酒店有則門就可以靜靜地出入,起碼可以有位走啦….

其實,一般酒店就算一個出口
) d0 G8 O) f( i) U* J平時都一千幾百人出入
/ s* c  v+ `* }! K+ r* jSecurity都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳
2 b; U3 ?) l; A& l* m& @) ^妳要知道酒店。。。好多種人
2 \: C/ h' @8 H8 x$ Q* u* u* j; s/ w  q
我都試過係酒店著suit出街、夜晚落seven買beer
3 o( X4 C' P  Y- ?4 ~" N' |9 }搭lift有幾個其他人一齊、seven又見到人. R7 k6 d2 _+ i! X4 N3 M
無問題wor
( L5 G6 @! @7 @# u
) B8 ^/ j& G0 v5 H, d我試過著和服加白假髮同上智冬季出街都無事 6 ^8 K# J3 r0 J" o& h: T' B
香港地、真係無人理/ s( s# C* z" z1 V. J& `! ?

, A) g$ z, [( E) Q6 x回問題
; Z' t- V4 x* I& [  q有兩個exit幾酒店好多,因為佢地會分幾層搞buffet同coffee shop
2 s& P& v- o7 `6 C1 f1 \6 Z9 |有d有平台駁商場出口
* a3 J! H8 ]: ?% z7 x; P0 N4 {9 Q7 R& U
, L2 B3 Q6 E4 P[ 本帖最後由 cosplayer 於 2010-9-14 22:13 編輯 ]

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-9-14 20:38 發表   
- l7 F* x0 O) K, P$ T* o7 M, ?其實,一般酒店就算一個出口
- O( k% I3 w6 v7 V" K7 S平時都一千幾百人出入
- m/ A0 K# l7 W. u) ~' s' l; k0 ZSecurity都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳; V& ^4 i; ~9 t, t# I3 U% w
妳要知道酒店。。。好多種人
# y5 P) w* R: r; [
( O  K( P! n' @0 @" M  o7 P/ i我都試過係酒店著shut出街、夜晚落seven買beer6 E; \9 W( {! w2 W2 g
搭lift有幾個其他人一齊 ...
: l7 ^, e8 J/ ]$ Z  U, V( k, ?8 e
紫儀姐真係好有經驗

回復 1# bugs 的帖子

如果驚污糟嘅可以去維多利亞酒店試下, 不過嗰度要過夜, 1 t5 }6 G1 Q/ U, F& C. Q6 K
如果唔想過夜嘅話可以試下亞皆老街麥當勞隔樓上嘅黑天鵝賓館,
& |, b7 ?4 C# M7 c. Q至於時鐘酒店小妹就未試過, 因為比較污糟所以唔敢入

以小妹所知, 維多利亞&百佳都可以唔駛諗啦! 因為佢地係唔會將房間租比單身男及女, 兩男或兩女! 要爆房只可以租比一男一女去Happy! 如果去d冇咁出名0既我就唔知租唔租Lu!
5 x  W, f8 j. x$ w' I' H! G
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉5 ?) Q! j4 A" h. T$ k
舊區(如土瓜灣)好平租
# w/ z+ ?( L% _% K  d& B又咩人都有(國籍)冇人理你地! v/ g' x5 u1 i8 N. G; A
又冇食蕉
( R$ K- U% `- p. ?" _  w夜晚又冇咩人

引用:
原帖由 wadee 於 2010-9-14 23:27 發表   
: [6 Z( ~* C& D& z$ x幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉8 a2 Z. d. L6 D2 ~& d
舊區(如土瓜灣)好平租/ x" Z' s2 s% F6 x) h; k' j0 [
又咩人都有(國籍)冇人理你地- u/ s2 n% N9 }5 J
又冇食蕉
# E9 [- O9 h+ M! D2 C  S夜晚又冇咩人
+ I2 M# o: e' o' F
土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-15 05:53 發表   0 T: j; Y6 Q& [: g1 E2 u

0 L; W/ [0 d  |  S4 n3 c9 G: |6 `土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
0 q: @! t. v' V如果我租只是用來放東西
9 a& U! L$ K5 _& K我可接受的範圍是$300左右
5 d# V- N) U5 D7 B, `2 E/ p那就要很多人租了
4 E1 w1 J1 B  W; w9 x$ V0 w/ J多人又怕有麻煩事發生
. P4 y9 O" ]- }3 Z, Q所以...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-15 10:09 發表   
6 r% w7 C( \+ T8 I  i9 i# C0 ^; \( s7 N- c* F) c
如果我租只是用來放東西
# R, Z; |# i8 P* G" w' G( V. c我可接受的範圍是$300左右
- r. f4 {4 W1 s2 `6 K. H那就要很多人租了8 J8 x& P2 d- G/ N+ `  c
多人又怕有麻煩事發生; J+ l4 J6 ?- l% d
所以...
$ g; Z- v, D& D/ `! c5 o) |7 @8 a2 C6 I; [% @' u
呢啲嘢開頭個個雄心壯志, 整整吓唔肯交租, 地方又無人打理, 烏烟瘴氣, 你啲貨分分鐘比人, 多數散band收場, 連frd都無得做

最近訪問的版塊