嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CECI 買鞋的平底鞋篇

CECI 買鞋的平底鞋篇

呢次Post的就是我終極篇的第4批鞋喇!
8 b6 ], |, ]) v+ D+ Q
+ {+ X0 D$ g. f[ 本帖最後由 CECI 於 2011-12-22 04:36 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇完四個post之後
! r! a; K, n0 R$ h最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG
9 P  @4 r3 a6 M: k: z
, I0 o! @' h4 W. q9 _  b比起其他斯文D

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-9-20 04:08 發表   1 e- c4 i6 N- l( H- H2 P0 I
睇完四個post之後- Z9 u9 E; o. S1 L
最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG+ Q7 V; e$ L" O$ M6 X

- K, W5 x) R$ D: I9 h$ r/ T比起其他斯文D
, w) d$ \" z  z, O; A; Q# O
1 g9 i/ _5 I. O; P4 f1 M
Mercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?
. b7 A$ X2 ~& P

哇~2 ^8 T8 u# z& d: u7 N
都是我喜歡的圓頭鞋柳,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

漆皮果D都唔錯呀...+ A5 M' G+ d! R! S, p5 J% O

( q" |* H$ z  D8 w

圓頭鞋係最舒服的女裝鞋! 漆皮梗係靚啦! 我都好鍾意漆皮鞋,所以有d高爭鞋都會買漆皮呢!

我鐘意第1同第3對

引用:
原帖由 West 於 2010-9-20 20:54 發表   
( _0 O" u8 N8 D0 v) v& o我鐘意第1同第3對
0 i" ~" {. C3 v/ _' D9 V

Q2 R1 q2 i; K  g! V 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!

the 2nd pair pretty good la.

i love the white one thanks your photo

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 13:56 發表   
9 R( r( D( A( W
2 O3 B* m$ m% o+ ~/ W- d
6 X( c4 ]5 H; P) C- i& oMercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?
4 |: ~0 z( F  j" x4 S
6 q5 p; g9 F0 ]# k7 H% a7 B7 }& l+ H- \( E. m

+ h, A8 f: M, v! S好簡單者
+ m  @7 K- \1 W0 F4 V6 Z; ~$ ~( v個鞋楦唔同囉

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 23:53 發表   ' b0 Q) ]8 F0 k' E2 p

' S2 i$ v0 i5 B
) _$ e7 a/ k6 w 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!
) X6 l/ P" \$ x* O8 J. [" ~7 j) K/ ?( Y$ E0 {3 l
9 Y5 G9 n- ?( z% @
係咪你第一次我帶你入去買個對?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:16 發表   % [9 w5 g# y+ _* q/ m
2 D" R$ L) l8 {1 V

g0 D0 ~. I. b* C$ G- A7 ~( n# f; V! L! P
係咪你第一次我帶你入去買個對?
) I( p) G1 x& D' g4 a
$ ]! \, t. @" O( h" X
咪就係果對囉! 雖然而家著鬆0左! 但仍然咁新淨!

睇到都覺得係

好看耶  平底鞋 腳比較沒壓力

i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.

引用:
原帖由 zyi8vm 於 2011-3-10 15:56 發表   
& Y. a& G0 r8 u, B: [i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.
3 l7 \: |  e! a6 ]: i& s4 m+ X0 ?
有ga...不過你加入遲了! 現在的Photo我又Set閱讀權限比較高的會員看! 因大多數呢d都係老朋友, 比我嚇慣了!