嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CECI 買鞋的平底鞋篇

CECI 買鞋的平底鞋篇

呢次Post的就是我終極篇的第4批鞋喇! . U; ~; _7 r" F1 E- a
% h3 t! I; V8 O/ P6 E4 s
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇完四個post之後. d# S5 p% t, {" }! q
最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG( o# L# b% [$ E

+ Z& m- N/ P7 F3 I! f& @比起其他斯文D

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-9-20 04:08 發表   
; S' b# ?9 ?( ^1 [, R& q& _+ O睇完四個post之後
2 ?( v  d! v# f$ r+ a1 d' T5 H最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG
: y( o  W3 Q+ V5 i
  p5 R# Y3 H) K. Q: [, h, c- |- u% X比起其他斯文D
* n& l5 J6 q. G- h# W2 y  _6 l7 S# |. Z
Mercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?
, k/ d5 N$ k$ ]9 T) V' c

哇~
: v% Z  W2 v4 w7 i9 m* r都是我喜歡的圓頭鞋柳,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

漆皮果D都唔錯呀...0 P# \7 }6 [/ a' L* o! \- Q
- g5 f1 i, X1 ^1 S

圓頭鞋係最舒服的女裝鞋! 漆皮梗係靚啦! 我都好鍾意漆皮鞋,所以有d高爭鞋都會買漆皮呢!

我鐘意第1同第3對

引用:
原帖由 West 於 2010-9-20 20:54 發表   ; k1 K) U' g8 c
我鐘意第1同第3對
" p! u6 x. t: A- w" F5 i

4 X; Y- ]. [+ o  C" q. j! F6 { 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!

the 2nd pair pretty good la.

i love the white one thanks your photo

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 13:56 發表   
0 I& |( K4 @) y* k& Z" s* g8 M/ N) a; V9 j

* ?( l: @, b; s. }8 UMercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?- v0 j! X9 Z. \. ^3 D; Y
6 h; e3 l) j- U9 K+ i  G

+ U# A9 `( _% p, O( O7 P
, p, A( N, e% V' @6 ~好簡單者
* u! K9 u3 i3 _3 n8 w  O個鞋楦唔同囉

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 23:53 發表   
1 v# Z' v. a* b, |6 c
1 D" |& E0 k3 v% G' p5 M
; O5 N* ?8 }$ @6 \ 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!
1 L3 P* ]. T4 f! W3 c# G3 p0 A% V. K# l# v) D, @
  D6 n0 k% p! s
係咪你第一次我帶你入去買個對?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:16 發表   
( ]& q4 ^0 S! b. \
1 s  Z2 I9 ^. z! Z! ^9 {+ e- M) i, _% q3 ]0 @$ u) |

' H3 s  I: t% A* {* G: @係咪你第一次我帶你入去買個對?
( G/ g6 K! G+ r  }  c" a
; ^# I- L; M* H: A" n/ l4 |$ i
咪就係果對囉! 雖然而家著鬆0左! 但仍然咁新淨!

睇到都覺得係

好看耶  平底鞋 腳比較沒壓力

i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.

引用:
原帖由 zyi8vm 於 2011-3-10 15:56 發表   
4 Z* i+ b8 ^( l1 @6 W, A! E5 xi am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.
& I% D: X$ Z+ k

; Q: C( p& D* O! h$ g9 x# y! d有ga...不過你加入遲了! 現在的Photo我又Set閱讀權限比較高的會員看! 因大多數呢d都係老朋友, 比我嚇慣了!