嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CECI 買鞋的平底鞋篇

CECI 買鞋的平底鞋篇

呢次Post的就是我終極篇的第4批鞋喇!
- U7 L# W% H4 W; b8 O+ @7 E
- A& L2 a) ]; s9 y8 {# n[ 本帖最後由 CECI 於 2011-12-22 04:36 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇完四個post之後
5 f. S$ `  K) z1 I' G最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG
. [# T$ @% n' U/ U- Z9 _& r
. R& G# N5 R& o+ C. f比起其他斯文D

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-9-20 04:08 發表   
8 i0 b" z, k& T' |1 U睇完四個post之後
% z0 p" k( O2 b) o( F8 U最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG0 U/ h  o! e; M! a6 z: }5 w
: [/ A4 X# f+ `% a, J
比起其他斯文D
7 @+ y) d0 @/ S/ H7 p4 N, ~' k( ^, J, X( N* h$ Q1 k
Mercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?% F  p; W1 a5 a$ j- U

哇~& I/ }# e, }5 G' P) J
都是我喜歡的圓頭鞋柳,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

漆皮果D都唔錯呀...
1 u+ K5 s' g2 F0 U4 m
# b/ n2 u7 }6 I! B, D

圓頭鞋係最舒服的女裝鞋! 漆皮梗係靚啦! 我都好鍾意漆皮鞋,所以有d高爭鞋都會買漆皮呢!

我鐘意第1同第3對

引用:
原帖由 West 於 2010-9-20 20:54 發表   
& P4 @) `9 ?& K/ \: u0 V( m! G我鐘意第1同第3對
5 K" A* I) O5 g. ~7 z& k0 A( B7 x0 X+ h2 z5 A' ~5 H4 ^  j4 z
很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!

the 2nd pair pretty good la.

i love the white one thanks your photo

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 13:56 發表     h/ R  Q, ~9 E- k$ W5 q

' [( `; o7 X: a' ^1 {5 P* ~3 m1 N: d; w% C  a* W, {8 J
Mercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?  H" k1 N! }; |: I
9 L! V1 v# K. m" `6 x; [+ C' m0 z( V

4 ]0 }4 k2 g7 y/ [好簡單者
9 e5 a. a) @8 ?) U0 V8 F" R+ q個鞋楦唔同囉

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 23:53 發表   : D! K; p  X# q1 _, z" S" q+ y; Y

6 H* g) D8 b! k
+ R) m: g$ V1 M: w% S3 } 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!
+ L" \7 w& N( h

# y& V$ M9 d  d2 D9 h, _
' n! }) i8 p2 q5 l3 Q8 _係咪你第一次我帶你入去買個對?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:16 發表   + W- W' O5 s# ]: S$ Z: e- V1 z
/ R2 [  F2 t) i# J7 G7 K

8 I: A5 a* S; a/ G" d
$ P  H# w# U  z' `6 i9 q8 Z5 C2 f係咪你第一次我帶你入去買個對?
( d" K) ]1 i7 h) {* w' h0 e" I' A
, }& @* L  F! ^( S0 y6 ~
咪就係果對囉! 雖然而家著鬆0左! 但仍然咁新淨!

睇到都覺得係

好看耶  平底鞋 腳比較沒壓力

i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.

引用:
原帖由 zyi8vm 於 2011-3-10 15:56 發表   
4 o8 F4 d' C; ?6 Ei am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.
, N7 b" l- q& c$ P. a' ^

( Y, L. A8 D- y+ G有ga...不過你加入遲了! 現在的Photo我又Set閱讀權限比較高的會員看! 因大多數呢d都係老朋友, 比我嚇慣了!