嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CECI 買鞋的平底鞋篇

CECI 買鞋的平底鞋篇

呢次Post的就是我終極篇的第4批鞋喇!
7 A0 r9 Y) h) j- O7 y, p. Q  N
7 O  C6 i* i" D7 u. [[ 本帖最後由 CECI 於 2011-12-22 04:36 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇完四個post之後% f' f* h! X5 X; H8 N1 V
最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG/ A. {1 V1 F7 R! l9 S+ V, ]

* e( J2 S$ {0 n- C% u2 ~1 G8 g* T比起其他斯文D

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-9-20 04:08 發表   
9 ?- j9 ^/ e# u$ O睇完四個post之後# s) W( V+ M2 [6 H% c
最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG7 \: o. ]; t( @% M3 Y7 D. n! u
$ C0 {6 G& ?* S& C
比起其他斯文D
9 |1 i( {6 l$ }

0 _. [' u# F. ?) _Mercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?
8 L0 v/ s9 ?" ]& H, m" }9 e

哇~4 q9 a% q4 U3 I* t: G* T# ]! {) m  A
都是我喜歡的圓頭鞋柳,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

漆皮果D都唔錯呀...
& ]; e9 }0 K3 v
& X% w: y2 c7 X, d( }3 Q

圓頭鞋係最舒服的女裝鞋! 漆皮梗係靚啦! 我都好鍾意漆皮鞋,所以有d高爭鞋都會買漆皮呢!

我鐘意第1同第3對

引用:
原帖由 West 於 2010-9-20 20:54 發表   3 t$ K; t1 V3 Q7 L8 D
我鐘意第1同第3對
' @  h" z5 `1 Y; m  l
5 \3 P2 q# {" l" T) ^ 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!

the 2nd pair pretty good la.

i love the white one thanks your photo

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 13:56 發表   
8 @' f8 |9 e* ?9 g3 j; ^" X7 l  @7 D
! t' T; r, X0 N5 B
% I3 H. u+ e$ I0 SMercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?" H2 d  y6 F8 }/ t. u+ K
1 P" P5 r1 }% H+ ?( d# I
" ?; o+ b7 M  ~# W6 e. M& ?. F
2 y! u2 e5 T# A" k+ a/ O, c3 d
好簡單者
6 J5 Q7 ?2 x$ A* O# ]個鞋楦唔同囉

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 23:53 發表   * h4 J# I; R& h% C# C- s! \

1 _* T% A! O  D, }2 O, B
8 {) N! N: E: @' K; M% ^/ z1 o 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!
/ N- i3 z& X2 Z0 E* X) X

1 @1 N# g/ Q$ c, U
2 z( i/ T( `$ X7 Y& B4 S係咪你第一次我帶你入去買個對?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:16 發表   
  s1 T1 ~6 s5 y( N9 p, x& F% k2 q+ ~; B' @. {+ U/ C& _7 j
  g# n6 S, v: b$ q* S
7 }, o7 g# y. R
係咪你第一次我帶你入去買個對?
, u0 A# W3 D3 f8 Y$ \# t# ~. w$ p" r8 Q" G7 @+ _6 n
咪就係果對囉! 雖然而家著鬆0左! 但仍然咁新淨!

睇到都覺得係

好看耶  平底鞋 腳比較沒壓力

i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.

引用:
原帖由 zyi8vm 於 2011-3-10 15:56 發表   
# X% q4 G9 s% G0 [4 xi am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.
0 @" H  i" c# x" d/ l$ ?+ [( N/ p( g+ v& a4 N( k5 K! g' p
有ga...不過你加入遲了! 現在的Photo我又Set閱讀權限比較高的會員看! 因大多數呢d都係老朋友, 比我嚇慣了!