嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CECI 買鞋的平底鞋篇

CECI 買鞋的平底鞋篇

呢次Post的就是我終極篇的第4批鞋喇! ' @# [1 u" j! i/ ^
- n8 g- ^# h5 l' G
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇完四個post之後3 H5 b7 m+ Y! c1 \0 N6 H1 x
6 D( Y. x) H, y) I
0 y/ c+ }8 n* c: ?% H6 @2 q/ c: y% L比起其他斯文D

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-9-20 04:08 發表   ! ?- n$ a( Q8 _8 N  A; K! L
睇完四個post之後
1 ~8 t! l- Q7 N$ y/ I最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG4 n; k2 C4 Z8 O4 [: h6 K% R, @* t* T

0 ~) d4 }) |9 ^% b( o比起其他斯文D
; a' D- g6 _2 y- c0 |+ j2 H
' {- ~3 q7 d( g6 P" PMercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?- I5 g+ a* }% j+ B  L2 T: ]) q9 |

哇~
* p. |" A- _9 ]2 _( i* ?% l, {都是我喜歡的圓頭鞋柳,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

漆皮果D都唔錯呀...% F2 {" S! G% @9 S, {- L5 i1 g4 B- W

4 E9 E) K1 k8 F7 h% r! ]5 q. D

圓頭鞋係最舒服的女裝鞋! 漆皮梗係靚啦! 我都好鍾意漆皮鞋,所以有d高爭鞋都會買漆皮呢!

我鐘意第1同第3對

引用:
原帖由 West 於 2010-9-20 20:54 發表   ! k: i+ q, e6 q2 U+ ^: p9 V. I
我鐘意第1同第3對
0 r, N. a) c* y# x% k- A, e* X) m7 L
1 M; }7 S' s  y# }7 ] 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!

the 2nd pair pretty good la.

i love the white one thanks your photo

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 13:56 發表   
/ x4 ~) ^8 |: \- d6 z$ }7 s  j
) f+ n; w& |6 c! z- q% p8 x; `: v- |. A4 {# F# C: K
Mercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?- d. B" V) a7 X! h0 H& C
7 ~) ~0 e2 N% J
$ z8 b  }5 G* t  c

4 M6 ]5 J5 r8 A5 y# d好簡單者
& x! Q$ u; q& \  x8 `$ e  [. m( Z個鞋楦唔同囉

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 23:53 發表   
: M; c$ ^8 g$ L" d, b" E& M8 @" G
5 X3 T) [7 X% `6 v: h! b
很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!
& d0 b7 E$ K6 T; L! P9 N& j6 h3 f  T8 ~9 x) M: C% V( e! m# Q! e4 ?
1 g8 y: G/ f7 Z- D2 j. u/ m0 L
係咪你第一次我帶你入去買個對?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:16 發表   
$ x" J+ M& y4 |9 }  k3 a: Y1 j( j' ^7 P" S
; V$ }) a$ l8 S+ O" ?8 M) L

- q' R% {9 P: f係咪你第一次我帶你入去買個對?
$ t& o3 x: Y) Y1 p* k
+ g% h) ~; r  b' I  h! v
咪就係果對囉! 雖然而家著鬆0左! 但仍然咁新淨!

睇到都覺得係

好看耶  平底鞋 腳比較沒壓力

i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.

引用:
原帖由 zyi8vm 於 2011-3-10 15:56 發表   , ]* o* P* ~6 T1 Z" B( r2 P& `1 o0 c
i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.
2 b5 d1 \& i4 d+ k* [- c# T2 e

5 X. A; S- H! j! x有ga...不過你加入遲了! 現在的Photo我又Set閱讀權限比較高的會員看! 因大多數呢d都係老朋友, 比我嚇慣了!