嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CECI 買鞋的平底鞋篇

CECI 買鞋的平底鞋篇

呢次Post的就是我終極篇的第4批鞋喇! 9 \8 j' |' V' x9 t  l

6 P7 z& V( q4 I[ 本帖最後由 CECI 於 2011-12-22 04:36 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇完四個post之後
4 ?( d2 ^& k$ a# q最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG
9 X$ X, r7 f0 j$ b* T
; L) f" g% m5 k: B& s; i比起其他斯文D

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-9-20 04:08 發表   - A* z& ~; n4 e. ~* Z: I2 I
睇完四個post之後6 ~3 Y3 Q1 v! r& ^. e$ }
  I4 h& K- y& Z  _7 n) {' F
$ V4 p9 p8 f9 b5 `0 ^5 \# V比起其他斯文D
1 ?' E8 [- ]$ Y# e: m
8 {( U' {: a% t+ J; t0 MMercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?0 t* u8 n& d9 f, u* a! e9 |

哇~
" B2 l( p! r# f1 c' ^0 E# j3 l. Y% n都是我喜歡的圓頭鞋柳,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

漆皮果D都唔錯呀...' S6 O* J, P" X

, l/ A4 ?& `4 {) [/ Z

圓頭鞋係最舒服的女裝鞋! 漆皮梗係靚啦! 我都好鍾意漆皮鞋,所以有d高爭鞋都會買漆皮呢!

我鐘意第1同第3對

引用:
原帖由 West 於 2010-9-20 20:54 發表   
6 e9 |* }! A$ k+ c% [我鐘意第1同第3對
& I+ Q6 c' c! w; C
( _6 O. F" P$ u 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!

the 2nd pair pretty good la.

i love the white one thanks your photo

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 13:56 發表   
) {2 B8 Y: W+ O5 X# ~
$ i" j) j+ R. D1 z: ]- K: D5 k/ W* P7 C% `4 Z( P
Mercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?
2 N+ o9 G$ h. D/ F
/ N. B9 l" D( X( \
: M+ T8 ~! {+ m! ]8 `5 M' ?
6 K4 D, n1 |6 @# P* P
好簡單者
3 K- u0 I2 {! B/ o5 i0 J個鞋楦唔同囉

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 23:53 發表   
% ^8 ?3 S5 u5 t5 d) @
/ Q) @! s; B6 z3 G3 L, T. P1 c3 }/ G- a+ a  Z# X7 T0 Y
很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!
$ E9 r* Q$ Q" x
" b7 o2 X  C+ a' r' |% o/ N
/ g. Q; h* H- Q; h) y
係咪你第一次我帶你入去買個對?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:16 發表   + m- |' _3 ]: g; \
" x# X, Z) }/ [  q: U

) [! Q* e2 X5 {) u: E2 Q: g& s9 }/ o6 \4 a7 ]
係咪你第一次我帶你入去買個對?
; w. u. B8 i- n0 B0 y' c. L
0 N' o. w/ F6 B7 L+ |6 y: h咪就係果對囉! 雖然而家著鬆0左! 但仍然咁新淨!

睇到都覺得係

好看耶  平底鞋 腳比較沒壓力

i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.

引用:
原帖由 zyi8vm 於 2011-3-10 15:56 發表   
- l4 p6 R+ O, [6 W% ^- I6 ci am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.
& ~2 l% P3 R7 Y1 I
' h3 n+ s+ ?. k6 _: `有ga...不過你加入遲了! 現在的Photo我又Set閱讀權限比較高的會員看! 因大多數呢d都係老朋友, 比我嚇慣了!