嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CECI 買鞋的平底鞋篇

CECI 買鞋的平底鞋篇

呢次Post的就是我終極篇的第4批鞋喇! $ D; E2 g; U) i6 l6 C

/ q( ~) U  Z$ z. d2 X- M4 ?[ 本帖最後由 CECI 於 2011-12-22 04:36 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇完四個post之後
! V0 D2 r9 |! u最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG
1 k1 H" K2 B7 C, y( d( h/ h- X
+ `( l7 k9 N- N' W" W比起其他斯文D

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-9-20 04:08 發表   
) d1 {# G3 Q9 j! Y睇完四個post之後
" D7 N5 P# j/ }( j; C( }4 s0 c最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG
+ f) m- t6 w5 A4 d9 S2 J$ b- y
' @0 u$ u( s0 W比起其他斯文D
5 H; z# K) n6 B4 K6 L) @
0 P2 S( B* j7 |/ c
Mercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?+ }  J$ l- _1 u1 g

哇~
5 q8 [3 S. y; @都是我喜歡的圓頭鞋柳,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

漆皮果D都唔錯呀...
" K+ N7 \$ Y% w( X1 W; t+ [# C' Q

圓頭鞋係最舒服的女裝鞋! 漆皮梗係靚啦! 我都好鍾意漆皮鞋,所以有d高爭鞋都會買漆皮呢!

我鐘意第1同第3對

引用:
原帖由 West 於 2010-9-20 20:54 發表   
. ?, d& p5 _5 q2 B" S" @) G$ K我鐘意第1同第3對
1 `; B9 K9 X# y

, R1 L$ E' Y! _. x& R% d 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!

the 2nd pair pretty good la.

i love the white one thanks your photo

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 13:56 發表   
9 Q8 ^& j, G8 f1 s, O/ v% C- _" U* x8 ?: w! L( ?

; Q6 w+ z6 N% }! UMercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?
6 x: w& \. F: S, D( m
3 d. ?0 M& r/ B* Z6 S/ B8 T& D) V8 Z" e; {5 u: K6 r( e

# G3 e+ p. x3 R2 Y  n) P) [* ]5 Z好簡單者0 c& i$ v( b" \1 G! u% ]0 L; i/ b1 ^$ M
個鞋楦唔同囉

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 23:53 發表   
: f* ~) t# E3 ]* s% f
( @' w; p+ y0 Y# p+ M8 F' D0 `
% I& C: p! O7 q1 S* }) K" v& S 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!
# o- U% k, M+ t! ~- N: r
4 H9 ~, y- N- O$ n& w" f' N
) U4 Y, k2 K" U- p係咪你第一次我帶你入去買個對?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:16 發表   
8 \9 Q! F* f+ B( x6 r# c6 i2 w6 y' s# ]' q

0 x3 M' w6 O5 y
$ `# i( e# _: M7 e/ \係咪你第一次我帶你入去買個對?
8 h$ Z+ F0 V) b# j; P- L9 k
6 y$ [, a6 r$ T; y9 g* D& K" M2 c
咪就係果對囉! 雖然而家著鬆0左! 但仍然咁新淨!

睇到都覺得係

好看耶  平底鞋 腳比較沒壓力

i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.

引用:
原帖由 zyi8vm 於 2011-3-10 15:56 發表   
8 R  U+ b  j5 z$ R+ H% `& n6 `( ji am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.
$ {1 D5 s& I  Y4 Y  h. m+ |6 J8 }3 i1 b+ g1 [9 t  O, H; V& D
有ga...不過你加入遲了! 現在的Photo我又Set閱讀權限比較高的會員看! 因大多數呢d都係老朋友, 比我嚇慣了!