嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦
4 j$ [$ U/ \! S  `) g+ g" j5 y, s( i) {8 R: \1 R
; \+ F& {( j6 X6 Z
希望大家會鐘意/ P! o- q8 ~- @& Q

- a+ m1 G- B( Z" v# L1 Z
% R& {7 }/ V7 q& ?8 |, \4 _日本製造商) _6 h. i" @8 t% T2 V% Z& p2 Y
) I+ ^8 C% N* U8 _4 v8 m) H# }; f2 x
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   
8 l  D! D1 b) g1 G3 ?點解唔自己試
' O0 |4 Y: `( R
* J% k( {' A# u9 Q有時男的身體始終比較粗壯/ m4 _& A) s3 _- [
穿起上來反而帶點嘔心
6 S" g! G# s9 k. L' a# X$ g相反女穿起就折然不同
. S+ l2 [8 e- d$ G; q. p+ R/ P5 [很性感
+ A7 O0 d, Y3 J5 O" k; O6 ]) Z9 q8 K有時穿起絲襪時又怕鉤破
1 y1 S5 j! U0 `4 Y4 I. q
8 e( i8 G/ l  h$ B% O) f' K[ 本帖最後由 baby123 於 2010-9-23 11:29 編輯 ]

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   
9 t$ [7 n8 _: _8 p
- N5 x  h+ K+ j# ]( b& v
$ c, P5 V5 ~' F& |  E2 w. E有時男的身體始終比較粗壯
- ~" ^4 W0 Q/ x* ~( C1 k穿起上來反而帶點嘔心% \* i0 h7 B1 a" g& a. n- E
相反女穿起就折然不同! S6 p7 k* A9 V  k8 P
很性感7 o5 o: P* y+ R4 ~- a: Y' g
有時穿起絲襪時又怕鉤破
# r& ?& ~; r8 h
# @; r6 R# j3 ]
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。* l( H$ w) _, m8 H+ @5 e
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)* j$ T6 I$ q8 Q, Q6 z9 U+ E0 J
你買番黎都係比自己架咋==# B. T# `" L( Y# \5 b& g$ S
再講..
" u  x% F3 Y8 d0 ]6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   9 i% S5 r( B- d5 Z
太貴啦, 呢個價可以買到好多野
* i7 W. m% F$ F& G1 K. q+ ^
4 D8 [; m& |0 H# @
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   
. m3 @: {2 W. {點解要買個娃娃返屋企試呢= =
3 ~1 H# \& h+ L& Z# C; c8 X$ D6 I% b+ {" V1 p. F
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   9 L, u: K- Q* u( i9 A
" p! B, S  K& {4 R& t

# M# P$ G, R9 U. T# y; |你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
$ J1 G, `3 W' U; ^, k( Y/ J0 G
. h' g! `* u: q5 C; t- L% I4 J7 D9 |
% N: t; _5 Y3 J& k3 A. y% i
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   8 |' l. L0 u0 H" x8 x
有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。
  m& Z: j& K' N9 O, B自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
; J% _4 o: x0 n" H+ V
) m) S( I) k- }: P5 l7 i改左了
5 q2 M% i9 z. N2 J3 a
$ G( r# s% ]5 b+ L" l* \  @1 T! C4 K  n呢個網我2年前監視到現在: s8 h+ s" U9 N/ q
4 Q8 b6 k1 y4 k& _) k
都未比北京消費者權益網封鎖7 ^: O( s, H) U* {& q

" j- ]" [$ [+ D) s6 J+ F9 u因為大陸系好多假娃娃網5 f8 Q% r9 v8 k8 L5 U. S" S
% d3 h' }9 c8 _6 R( _! K6 l
但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙 2 a* }7 |2 u' T+ ]2 Y, e6 I& q
, v/ d0 V8 O, u. W6 w
上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右7 t' l4 G9 ~$ G4 D9 e6 t
* l# k' r1 |! [6 f
最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D
& i- ~, q" T* s/ ~% b' ?$ r! [
2 M1 H" L+ G8 w, U+ m既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率
: L+ ~) y$ {( e( D6 u8 n0 }
( h# O$ {1 M" u0 X, c更加唔洗怕搞大人個肚同外遇
) B, z- f+ `/ B" u% ?
$ G( f* ?+ G% |: A# e[ 本帖最後由 baby123 於 2011-2-15 11:54 編輯 ]

want to buy but in fact no space to hide it
3 U) Y8 K. @$ y* [$ |- B  z; \, v0 \3 K' _% E
only be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔