嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦
6 m" z8 _3 X7 v, R4 ?/ r
5 `7 \$ H' d. o1 g5 H# t& X  I
5 [: k2 F; X2 E* h9 ?0 k; P. R+ _5 q希望大家會鐘意
" k$ z$ h, R9 f4 R' g2 g2 e
4 g0 t) b' \- ?: A# n& j* [. \5 n" n4 W1 ?# i- u9 [3 x0 R. f; P
日本製造商
. W- {0 G; `  w& C/ s( O
1 Y7 v" R' l% Q$ U# E[ 本帖最後由 baby123 於 2011-3-4 11:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   5 ~' @0 M1 a& Q8 O- N
點解唔自己試
% K- u6 C# m, q# M/ E
4 Q5 r1 r; ?" ]0 N$ n
有時男的身體始終比較粗壯$ g( H6 {, J! L) M0 V! y* N
穿起上來反而帶點嘔心
0 h, ]6 z, {) C1 t- `相反女穿起就折然不同
* {( I0 M+ D* o0 `/ m很性感- C9 @8 p; N4 _5 _9 L0 ~. X! L! [
有時穿起絲襪時又怕鉤破9 {4 i( J2 `- S& w+ U& \1 Z" |  W

3 Q/ I0 |* H! t" Z" ^[ 本帖最後由 baby123 於 2010-9-23 11:29 編輯 ]

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   + X0 @8 h  w- I

' l/ x3 n8 l, P7 j8 S2 J+ d% @8 I: X1 |9 m9 e! G; M* I
有時男的身體始終比較粗壯
: O- q. Y2 b# D! W# x  {( T) Y穿起上來反而帶點嘔心, E. l. g+ g! v* L- q
相反女穿起就折然不同- G5 z$ f6 ~, ?
很性感
2 C8 [+ `& F7 g9 ]5 J% @有時穿起絲襪時又怕鉤破
* _9 R# w1 S0 m: G, Y1 h! E6 ?
3 `' y, y- e# G+ w
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。8 x% ^! q$ \% W4 ^5 Q* }
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=); g7 b6 _. q, t- f
你買番黎都係比自己架咋==
% T1 N# r" U/ u6 a& \" s( ?1 \9 Q. f; g再講..9 W$ U0 {! C1 Q. ^/ X( U4 M2 v- B3 {
6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   - K0 W5 Y& r) h0 N+ ^- @+ o
太貴啦, 呢個價可以買到好多野
/ A$ j2 C8 u" \0 i: A" I" b  t! I  a; n+ \7 t* N4 x- u7 ~0 c
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   
) }: c. n6 b# f- p; M8 r7 q點解要買個娃娃返屋企試呢= =
, e7 U, W7 n  l6 v: F9 l6 u) X

9 z4 z+ w: g3 X
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   
/ L9 j) _2 V# f( s
1 t* ?, {+ }# g8 M) i$ L6 f( u' i; _) q" ?
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
/ {3 x* Z9 n% W6 y: J9 {/ Z; h
. A: g/ U" j+ D$ L
; E1 s$ [- m1 t; u8 l
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   
& S7 w# L" E; G, _9 n2 u! L有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。
0 X4 H8 U# S4 \( n: [4 R自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
6 c9 F( c% H) o$ u3 N* u' Q
0 ^1 Z" i9 t! ]& j' k! @改左了
. u. H/ P+ _. K& N8 C$ x# p' V8 [7 i3 [9 }1 ^$ H, P; w
呢個網我2年前監視到現在. v' I; T2 S  e. N% i
. o7 [# S" u' S' Z
都未比北京消費者權益網封鎖. k- J2 Q+ G* f) s0 M2 R
- Z7 b1 r2 r7 W; w4 v
因為大陸系好多假娃娃網" ^) V+ y+ ~! Q1 C% I( Z& S

/ v' W( e- o9 i7 v+ f6 Y但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙 $ w9 D4 n. C6 {

& N- s) _. `9 t+ \/ l上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右, P* o* f5 ~/ _% x
/ \9 S- }2 M* p) h# N% A
最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D
4 a. |1 G! M- ?" z/ x7 q5 M" R6 V. d/ q5 H( Z
既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率. V+ Q: _! m8 G# c8 b
9 e# P, v1 t8 o. ^
更加唔洗怕搞大人個肚同外遇2 M) r5 O! Q  V; C
. i; I- }. e  A% S4 q" b

want to buy but in fact no space to hide it / Q2 w; f5 Y5 X: p+ W- E
1 U& b7 q; J7 \" F$ Q6 M0 m
only be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔