嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦
; h) L" z5 L6 A. u5 Q
7 X/ _5 q+ S5 g' b0 ^& [" G- [% u" z0 l$ s5 U. \2 D
希望大家會鐘意
. \+ g3 n3 g* t4 r$ x, z
/ N  m2 V! l+ }' ^0 L  ]* l
1 t9 F5 B3 k- _, o8 y& Q5 `日本製造商
+ u5 @& d. i% z
6 i( T. G; t0 {9 ~* G[ 本帖最後由 baby123 於 2011-3-4 11:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   
3 f& K0 }+ H: `! u點解唔自己試
- y! w* U4 q7 ]7 |3 G- ]/ a* ]7 i4 `2 {
有時男的身體始終比較粗壯
$ a/ m" H' ^& b穿起上來反而帶點嘔心% T. L4 I! M- _5 [9 D1 |
相反女穿起就折然不同
9 ^7 A" k3 ~; j+ o. y" a* M" K很性感
- R& K. s/ b. s' q6 }' E+ p% \4 F有時穿起絲襪時又怕鉤破
" D. C) f; i; g6 w$ K4 H( U. \& P! K3 _% _. N" o- S( A2 ^: O

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   
  f& R) k: P1 f" _# X+ `8 P8 r6 g& P7 H" F! G# X% q+ D6 r

, M6 [2 j# _+ n有時男的身體始終比較粗壯( `1 V; E- A% t4 r
穿起上來反而帶點嘔心- v7 H  W' C& ?+ D* F* |4 B1 T
相反女穿起就折然不同3 a' \$ B8 B1 L
很性感3 N" P7 q9 ^" u* m
有時穿起絲襪時又怕鉤破
0 ~, w8 g9 O2 C) f  j2 J
- p1 t+ X/ B/ l5 \) w3 _/ r6 a
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。; B7 r* }# Z* z9 {9 O  D* ]' }9 U
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)$ s6 U1 {* L6 V& U1 F
你買番黎都係比自己架咋==
0 _1 n3 y; r( e" C+ f. P再講../ |1 C8 ?  S4 A$ O
6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   
' O1 r  T) _7 e* ^% w3 P6 ^太貴啦, 呢個價可以買到好多野
, ~9 M5 e' |; f" i4 d& n# x

2 _% W: B* L2 x2 q% Y! \7 B! ]
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   ! x5 d# p/ z. a4 D; }( I. E) D9 y
點解要買個娃娃返屋企試呢= =
5 Q( R$ M5 L2 [9 D% s

9 p2 l4 q4 A- M: ]
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   
) s/ f. G: K6 `. G" K. B9 ^2 G' R- C* f( N- S* ]

( k* U9 ]3 A: `9 [) `# S# K2 V' y7 f+ {你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
$ u6 \0 c( p2 P0 Y* Z+ O8 r1 [! }( P

! n# _0 E' X$ u/ B4 f% j* ~% E7 S& ^6 t) X% o
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   4 Q$ x" G9 {& R. S
有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。: }8 T* Y% @: w6 a
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
4 Y, z7 C4 l2 k& f: a2 e$ H/ i6 A- x9 s
改左了
6 v  }) T7 P0 F- i) C1 P: }6 _. P
4 ~) D; E, c, |# Y( _; I. i! u9 Q* y呢個網我2年前監視到現在' _: V9 V% K' N0 n$ F$ ^
$ g) v  Z4 g& q  Q# Q7 x
都未比北京消費者權益網封鎖
& n( Q8 \% ~2 ^
. D+ I" b( F; ^- G+ J- T' u因為大陸系好多假娃娃網
  h- w; D! n1 z. \, P' U5 J5 l! S3 C0 @7 B) ]9 A) H- f
但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙
( y9 H2 h9 E" D5 Q( H0 S6 g! r: v% [1 g1 v
上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右. w* `: M& h) j

8 s2 c! J/ D5 I; n& X' e( D最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D
& w# b7 U: z3 q3 U* L  [& D- t5 U- e1 z8 f3 b8 w( s
既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率
6 T2 f6 V9 g1 W) v" J% t- k4 [4 S
更加唔洗怕搞大人個肚同外遇# S: ^1 {+ w# q$ n5 k7 e1 u$ |

) v! h; f/ M& w; L[ 本帖最後由 baby123 於 2011-2-15 11:54 編輯 ]

want to buy but in fact no space to hide it 6 ^% b9 D/ S* U7 U% A

0 @! R) C" H( m6 ]. nonly be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔