嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦
/ J7 g0 w0 ^5 b, |6 ]# ?, i. V! K1 U# u0 E# ?

& k6 K; B8 V/ t& ?4 t希望大家會鐘意* H/ m8 k5 S- W* Z
7 H. Z( Z: d5 U1 A
9 D) @8 _6 x* q
日本製造商
( j) H5 u7 y" `- i# L  \$ X2 E8 L( M9 V* z
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   1 E7 k" B. m( F+ V9 A( h5 |7 d7 ^
點解唔自己試
( F- q4 X( ?  O, x* R& v

: m7 N" ]! j* r8 T7 e3 I% |8 O8 Y有時男的身體始終比較粗壯5 P" D: d8 j5 w: ~
穿起上來反而帶點嘔心. q1 r6 Y& L/ b$ }) v, |( ]$ ~
相反女穿起就折然不同
, Y- N! ^, C" \( O. S7 Q很性感- G  f# Y4 ^; S2 g
有時穿起絲襪時又怕鉤破& o* o  @+ x  a) n+ Z: X
; \9 `, g5 V6 ^* p. T; ~- Z* y. ^

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   ! o3 \" ^( C' e0 l0 y/ l; V
+ T* y) i' V6 K' d7 M" i& a4 [

! ]8 P/ C" C1 ]! d7 d0 c有時男的身體始終比較粗壯9 {. r$ o1 e- m' m! I( `
穿起上來反而帶點嘔心
2 e0 P  z# X4 q8 X相反女穿起就折然不同
  ]) V" a+ Q9 u8 S( B很性感
; I, p# s) O  g4 C有時穿起絲襪時又怕鉤破
0 m  @+ D# d1 n. K
4 X+ ]/ j* T5 ~; l' P1 `3 a' @
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。7 Q8 q9 V( ?9 `9 p- m6 {1 S
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)
! i0 E% @3 V$ W6 U, m7 A; \; Z你買番黎都係比自己架咋==
3 b! _! I! y1 Y/ U  E2 i2 t' s  y再講..
" P+ u. L, U) H' b6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   
! J$ h% V, _2 V6 a5 ?太貴啦, 呢個價可以買到好多野
  g3 T  E2 O3 I, ?. l5 P0 v9 s8 y. F$ j0 b7 \2 w7 u
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   
! `2 M. T6 V7 ?2 u) {4 Q點解要買個娃娃返屋企試呢= =
7 O5 p# a2 Y* F+ {5 ^

/ ^& T( d$ M3 j7 N2 W/ Q6 [
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   
" K  \* u/ M3 b: g
# N$ l/ ~( S2 i
' ^7 J( `% q: ~9 l1 a; X你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
3 C1 i8 K- r7 ~$ j3 w. C/ ?) ]6 y: ]+ `
% C8 t& M' Q* s8 L0 t! n
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   * I/ T& E  H( x0 ~  @& i
有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。
' q1 g1 N" M' }3 Q* c6 n* X自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
! i' ^- G) T9 z) L8 @

# ]/ X, d& b* }. d* q% V* N改左了9 ]" K9 f# v+ n3 i( J
; U8 L1 t  v8 Z: U- M0 m& h
呢個網我2年前監視到現在0 j; q' b' Q, ?- O2 [$ c3 d

" y; a+ Q$ D+ _: ~" S3 R/ N都未比北京消費者權益網封鎖3 W4 O4 U. t: f6 F5 a4 a
: J- T" F3 Z4 V$ g& _" z/ T
因為大陸系好多假娃娃網4 l0 q* P9 g# A- C( o4 y/ O

) W7 n1 w, B, l+ x, e& p但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙 # [$ s$ v# d! }4 N( ~

: Y! ]4 d5 D1 E0 O. D上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右
$ K  o- I7 j  T& M* t8 g, H/ W3 `3 F
最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D! j6 V' l' M" T  |: @. Q
' f# ~) v8 r" C0 |* X2 }# m
既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率/ U7 C7 s; \* u. y

4 K# H1 b9 c3 [4 c  }7 _1 ?更加唔洗怕搞大人個肚同外遇) O& p" z' q9 J

9 p' r0 l: l& ^" C+ h  ^7 v9 R$ f[ 本帖最後由 baby123 於 2011-2-15 11:54 編輯 ]

want to buy but in fact no space to hide it 6 K( D. H' a, w6 h8 K

d) \( x7 D6 Donly be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔