嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦 / _+ P5 O4 x0 z8 B& U- Q
# o! t4 O5 E% x+ \. N
, w3 }( q: R( f5 T4 v% O) q% a2 z
希望大家會鐘意- C* D6 `# ?& J: Y, u; C* Q- h+ x3 j
- s: O; D  i5 z/ b
# P$ x. u1 |& a+ z6 ]8 Z2 X# F
日本製造商
3 W4 |! b1 ]' v' o  a  p9 V
; z  O& T2 N' ~! G[ 本帖最後由 baby123 於 2011-3-4 11:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   6 n# P) V: m* r* b% v+ [+ z$ s5 ?5 O# A
點解唔自己試
, D. ]9 |2 ^9 ^, w
1 L$ e+ |5 n+ h0 i1 w+ p/ A3 t有時男的身體始終比較粗壯3 M5 R% o: L: ^8 w8 q# y
穿起上來反而帶點嘔心
+ `! z5 F, b- R9 R, y相反女穿起就折然不同! {4 Q& _: _0 Y2 `
很性感
! r1 t8 d0 C" ^9 ^9 D" L有時穿起絲襪時又怕鉤破
# j7 H3 b9 E1 B3 E" Y+ m/ r8 N9 q5 j" Z- {* i6 `8 o- H$ V

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   ; z9 o" r. h5 P$ V- r8 ~

/ X9 `! \" ]: s6 W; [! j  s' h$ t+ E  _
有時男的身體始終比較粗壯4 T% A2 v" B9 n5 J, N3 R2 K) U: R& o
穿起上來反而帶點嘔心
! j7 |' Q, ^9 Z/ g% e' K. b相反女穿起就折然不同3 e2 {9 Y. Y, t% Q0 j! W8 I
很性感) k# g' n8 j5 d7 Q
有時穿起絲襪時又怕鉤破
/ k7 z% B, L& }  L, Y# M2 N( T; B, G) p2 |, C3 K9 O" [; M
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。
6 D% P8 `% R* N  R: Y自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)7 ?. e3 F& D9 _- c0 T% w
你買番黎都係比自己架咋==
* D! G2 G5 E8 g5 D再講..( |4 [$ C" c+ X& p0 }3 g
6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   
4 `' W% E! U9 w) U2 e太貴啦, 呢個價可以買到好多野
7 i7 ^- o3 {4 R) S; x$ H$ ~9 t2 a/ |! |4 I
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   / w& i$ g' G+ j. ~$ |0 a! |' L
點解要買個娃娃返屋企試呢= =
/ s" F: ~1 p, h4 E) p
4 k& A- I5 P; g! p5 b* f
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   ; N2 H+ E3 R4 Q5 P
) i, j, G4 C3 H5 y$ J& C4 X
& Z, O3 }' Z  ~/ i/ Y
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
: A' w! c+ ~1 v- D; `% H- b6 E) {% T4 r  w% h

: w- G2 i% J: g
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   
$ d. ]" j% r* a( @3 v有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。: p3 e- o; l" G/ C* f" i
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
" |( m0 z7 q- ?: |4 _2 J6 H
# j) }& P0 {$ b6 o; \3 m3 e; h4 u8 P
改左了' j! b& V- y" E! i
( i: c' g# |' A/ u- e
呢個網我2年前監視到現在
0 p/ H2 r1 l0 F- Y! d8 I' F9 l5 H# I! |/ R4 t1 [* A
都未比北京消費者權益網封鎖
6 f* `8 ]. {! i, B1 Y4 |4 d: @( B& T" ~8 X4 C
因為大陸系好多假娃娃網
% U" J4 c9 `1 a) i  t  q% U3 x% d3 ]+ A& ~
但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙
& V' |! r2 O( `3 W2 i0 c- s8 t% {. Z( M% i
上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右
" o& m1 r4 L" R) `5 P! K0 `/ P
最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D
( ?/ [) r0 o8 Y; v0 w( z' b* Y2 g( M2 K
既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率0 h; J) O6 b3 a0 |7 n
6 l) y# z0 ?- ]4 ?7 [) d
更加唔洗怕搞大人個肚同外遇+ e& {, u6 E! |! f& u
- I# M$ R' d' i9 A

want to buy but in fact no space to hide it
/ o3 O/ B' k* B) i3 U3 m5 t/ V& l1 U
only be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔