嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦
' P# p2 G5 B& u% h/ g" p) h) F
4 K* ]0 V) z. H6 V* I# M6 Z
% d" M7 l! Y, `" \1 I0 L& Y+ S希望大家會鐘意# N7 S0 [# ?; S& `9 e1 L' g

+ V% N( v4 y1 g
+ \2 v) \8 D5 n/ Y( v4 m* u日本製造商
3 q& [# b+ ^: h8 d. W! q; a% J( n0 N* ?; M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   ' X0 ?8 u% P- U% C1 f* B  k' x: H
點解唔自己試
+ ^0 ^# `7 }9 f: K+ I
! p" z+ u& {  Z. J2 ]' {0 e有時男的身體始終比較粗壯
- o. @# ~6 v% C: H8 X穿起上來反而帶點嘔心7 O5 ?! ~4 g3 r  b0 z$ ?
相反女穿起就折然不同' M4 o+ A9 j5 J( v* j9 S# Q- P
很性感5 _5 a0 ]3 v7 H# @0 w( R  ?
有時穿起絲襪時又怕鉤破2 H! g3 P/ G6 ~$ T6 }
# H) s" L; q8 d

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   
6 N7 `( p! s, m5 ?/ F- K- h) D! E

, e, D3 P, t! R' K有時男的身體始終比較粗壯4 t0 D- D. j& h, \0 Y
穿起上來反而帶點嘔心
0 C) A' s1 y& I6 b7 {; h7 @# a相反女穿起就折然不同! g5 V* q: b3 Z% S$ E
很性感
/ ?; @, P# E4 O# N有時穿起絲襪時又怕鉤破
# [8 j8 Z1 M' r9 \2 @3 J
/ z0 r3 C& c: Q/ r" I$ c你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。% K# R1 D9 Y+ P( V& x
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)7 u( V% t: H8 W; v; w  E4 W
你買番黎都係比自己架咋==
( d# e* {6 t# p' K再講..% E9 ]' d- n9 n) `& C
6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   0 c& k3 `9 w& ^5 A2 E
太貴啦, 呢個價可以買到好多野
9 {: F4 i2 S  y1 F4 j

, v7 ^) l* A9 `* H' v$ j
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   8 g& T5 y2 J6 p% y$ O' V7 h% s
點解要買個娃娃返屋企試呢= =
8 D% [5 Z9 \& ^$ l2 P$ M: ~% O& f- m( T
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   ( r  p+ r1 ]0 Q: b# m0 }

2 y) e6 w5 X, t" G
: x. _) N* ?2 @6 ^9 `" G' `  \6 k, S你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
7 c; _, b; T, b) c
7 c& r' R- [6 h" v' ^! t- D
7 e1 f2 I8 e" ?6 [5 r! u
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   " A7 K& y3 P: Z: H/ P. Z0 r
有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。
1 r, Y$ n; C# M! Q- `6 f自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
5 @0 ?5 M( Z! r8 X' t. o9 l& w: l6 Z& n9 a
改左了
" f8 @* o& n' i' h. I8 E" Z! m( O; Z5 e, `) i
呢個網我2年前監視到現在
6 i' p) w$ ?1 J" E9 o1 L6 \+ R3 `
4 u9 k/ B$ i0 P+ E8 E8 ?都未比北京消費者權益網封鎖0 J9 D; Z' H0 @7 L) L9 U$ g  w
0 x7 [  |; @4 ?6 s
因為大陸系好多假娃娃網
5 W% R7 q  b. s( j. y" n5 f5 x
& Y0 v# X  j5 V* E! N" o但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙 6 `* s( N+ E: J: k2 W
' L8 l8 I( H8 V  ]
上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右
  R, L# q' [) t
! ?) k4 o9 e- M/ o最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D3 b; \8 N' A9 J, N2 a* T& K
% P0 B0 @8 h7 y1 D" ?! _0 _3 ?9 q' W' b
既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率
" [' w# r. j5 N& `8 n+ Z9 I* T
, Q1 l- n7 Q5 X* `9 m" d: ]更加唔洗怕搞大人個肚同外遇
) e* w3 L" h: O- t+ k5 z% r
6 M' N) Z; `/ }[ 本帖最後由 baby123 於 2011-2-15 11:54 編輯 ]

want to buy but in fact no space to hide it / t4 |7 o- u, a

5 d4 @  n* x" d' L4 a( Konly be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔