嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦   I* J* Z2 b; H- ^

: o  m4 y, v9 b& f+ b& d
9 T) ?. y* J6 n7 Q希望大家會鐘意# P: c9 A! {7 E9 c4 `& |& z4 Z) ]

" o# ~) {- ~* q# W( U) d' Z: N
) i! |3 x+ ]2 N; ?/ w日本製造商) L1 f/ m& Q- Q6 J2 G. L2 ~7 S

+ X/ h2 M( S# S[ 本帖最後由 baby123 於 2011-3-4 11:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   
9 q, s1 _( y" k點解唔自己試
5 D! o+ U0 @- t1 t' e9 e/ t

; G/ D6 r& f+ L5 @% ~有時男的身體始終比較粗壯
- g2 k+ b  }3 Q+ R$ Y7 z+ k$ r穿起上來反而帶點嘔心( o- _; q: N. X4 y1 P) n+ v" g/ ^. D
相反女穿起就折然不同- y2 k3 }% N2 U& O0 [* |
很性感
* [/ a4 J4 F3 T. V, t# u1 R有時穿起絲襪時又怕鉤破6 U9 K# V) v7 h4 m% g; s, {( W

- G! p& S4 I' W/ [1 {5 z[ 本帖最後由 baby123 於 2010-9-23 11:29 編輯 ]

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   8 s9 a6 Y9 c; y" o: g: J9 s9 D
, p% o7 k+ x" O. n2 A1 ?9 U9 d

0 J* |' \- W8 l# [; ~有時男的身體始終比較粗壯
  Q3 {' f( Z' ^. s9 T穿起上來反而帶點嘔心
( b2 l( O4 K( a3 z0 O相反女穿起就折然不同! O/ o+ R4 M# G% D/ k
很性感4 M, {. i1 C. N. b# }4 F
有時穿起絲襪時又怕鉤破
$ R& M: \2 U# q2 a; `0 p9 k% v! k; ]) M
+ J0 q& d: `! }% I$ ~8 k$ X
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。7 a+ |7 U. m9 A
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=), ]% D# c6 r) X& `" t6 b. @
你買番黎都係比自己架咋==
. t1 N" b9 R& p/ |9 q8 P* {再講..
# U/ Q: {& M2 m/ n4 f/ h6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   
' p+ T  S: R- U7 O" t0 |太貴啦, 呢個價可以買到好多野
% R& w4 I. {. c# t7 Q" p
2 j' h% y4 h& p: c" X+ F  J; ]4 I
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   
& T/ p7 H0 i5 o) x6 }9 Z3 x點解要買個娃娃返屋企試呢= =
# S8 R) z  I- }
; `' |: N* S4 m6 O0 \* k
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   " W9 D9 A7 W( `3 |' |
. ^( V* `5 i: f

1 l- p9 g! Y% ?- g, I1 F你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
8 G1 a+ _* t1 _& O2 C8 j4 _1 T
6 z: l: ]0 [0 a  t) K2 N
& b1 i9 I7 s4 P- l- d: U; w
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   
$ K; k8 l) I4 @! e8 q7 s0 ~有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。' Q, }6 F2 x+ |" ~
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
) T4 A4 n2 ]4 s/ T. {) T3 \, l! d4 u5 B0 w
改左了, N3 A+ g' _/ c( L  R4 o

, V- _8 V' h% i3 h呢個網我2年前監視到現在
7 S9 z0 V+ X9 h3 G! N6 Y
2 }# {2 L4 ]2 ?7 ~4 j  Q都未比北京消費者權益網封鎖! J3 e0 k5 Z* u8 l6 [

* j2 p" f4 q0 u; N+ b0 P/ }& x因為大陸系好多假娃娃網) ]$ }) C3 l- e; y8 U5 k% [

7 v$ q% d) T% N) j' e- m# ^. F' Q但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙
0 m# H. G2 w8 o* M+ o2 l& Z1 A# M2 z6 X
上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右& A% l( t' \. S: ]0 U  V! ?
8 g/ [9 ?4 J3 k/ ~/ i& R+ p( _
最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D
" Y, M2 `7 V# a  r+ p
4 H# k( e5 H, A* G既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率
8 g5 U& w- A  X* t+ U4 q. j+ U. {3 u5 N
更加唔洗怕搞大人個肚同外遇
5 M/ O* a" i* m& \
1 ?; s0 D! s+ c8 @5 K& Q, k[ 本帖最後由 baby123 於 2011-2-15 11:54 編輯 ]

want to buy but in fact no space to hide it , |. I5 N- D; v0 Y( i
- f3 F! h1 O- w# x
only be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔