嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦 6 X! }' b7 P3 \# k0 Y! H% {
5 `/ q6 Y' A' ~8 w8 @9 \4 c
+ Y; {$ \& B. b! p' i: t4 y+ b7 g
希望大家會鐘意
. [, K; _2 T) T0 @
& q! O! N% G* P2 o. m8 i4 V" E$ U, D# ?
日本製造商
+ }5 K" _) R7 `7 i; |# e; F- d; r3 k' h1 k- _' v+ e
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   
, Y6 k  X' j. A點解唔自己試
7 l% c2 C9 U$ |( E7 Y/ q! v

E- ]* F( L7 ]# T7 o. h有時男的身體始終比較粗壯4 z/ m, j/ |6 Y4 P' G4 l' y4 N
穿起上來反而帶點嘔心) O9 v6 N9 x5 Z
相反女穿起就折然不同
0 L; C7 c/ Y. ~9 L! n" D' H很性感
9 @7 ?! u* k8 N- m+ D3 K. n% E有時穿起絲襪時又怕鉤破( A4 P9 m+ Y, j" P6 L2 p

! G/ i% K" V$ j2 v" z/ ^[ 本帖最後由 baby123 於 2010-9-23 11:29 編輯 ]

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   + @$ G& o2 n* H

9 G6 k3 D7 @3 d) b0 Z9 g4 A- S0 ^4 ]
有時男的身體始終比較粗壯
2 m: p0 }1 d' H( h# c! D# U* H穿起上來反而帶點嘔心
1 _( h8 o, ~: R1 u5 E' x相反女穿起就折然不同% c3 B( W; h% ]: k1 z! e
很性感
0 K7 I3 n7 L" H6 i有時穿起絲襪時又怕鉤破
6 u( X( C7 S- n' V; }1 }; M

7 C. \. _3 O( d你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。0 s4 j& M9 ^+ d
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)
9 q- q5 Z. ]7 t2 U2 L你買番黎都係比自己架咋==
# e) ~) ?: d, L6 U! ?' N再講..+ Y, k% T$ c" w) A
6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   
/ _' H. [+ j# A2 a: l太貴啦, 呢個價可以買到好多野
' U0 ~) {% w- c, f! J9 P% l2 h9 N# s
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   
- p3 n+ l3 H4 N! K點解要買個娃娃返屋企試呢= =
6 k: Q% U- u" @) G9 ^

3 t% b1 }% J- u, T6 o
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   
0 d: ]5 O# D1 v* P' q
2 e0 g* ~" S3 _5 p2 f! D& o) `- ^6 d
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
& S" ]( x; I0 x. O5 w
+ k" G3 H" w; C- K) @! I& L) W. ]7 ]' R+ g- H! y5 L
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   4 [5 Y4 ~9 H# o4 p) z) |
有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。
( C, N0 H! d- b% Q2 t自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
4 I* i4 y9 j# H; y" j
/ Z: H) C2 [3 j8 `2 E4 y) M
改左了
) r! T7 i+ j. Y5 ]) C+ C  o" d; x. Q1 l: H. ]  J
呢個網我2年前監視到現在
" u! l( b2 \1 u. P2 a& P3 B: e' q& k7 L
都未比北京消費者權益網封鎖9 l: _2 {, r5 t0 g

2 }# w+ o. g( `: `: I. O% Y因為大陸系好多假娃娃網% t, B* j1 h7 z$ z  q' O
; M4 O' x3 W. S2 e8 T
但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙 0 Q1 D: W2 W  d0 ~
* q8 [  w: L/ o
上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右% f" F' h! g, x' @

{, p$ c' L5 e: m+ e0 c6 A最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D$ j4 {4 l& S* c1 W: e) g

( [0 A& K$ o# y) T既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率
2 A! i# _& {2 g2 ~0 m8 h5 i3 J# U4 q( h" E' v: \# W
更加唔洗怕搞大人個肚同外遇
2 K1 r( \! W$ J
) a; b0 J) `6 E! e[ 本帖最後由 baby123 於 2011-2-15 11:54 編輯 ]

want to buy but in fact no space to hide it
; F8 G* e$ o# b$ w
6 U- |& f  U; s+ x! Honly be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔