嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦 ( t8 L" R, j: }/ ?3 a8 G
& ]$ k4 @$ x6 T- s: x$ k5 V& \# ]
! e2 y" h" J1 s8 f2 p
希望大家會鐘意
" s8 R2 f$ g8 A) ]
8 N& r. y7 i! D9 s% T/ G0 R1 W) {2 c7 q2 y
日本製造商
3 t8 O" j" R2 e) w! R' H
5 G  K4 H, ?- j: G3 F% i1 ?[ 本帖最後由 baby123 於 2011-3-4 11:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   
' g% X: K+ U5 ~  {點解唔自己試
  w) y* w' v" K( R* F

% s! s* o3 {/ y" Z; U% b; I& m3 B有時男的身體始終比較粗壯
; @5 G. o+ U- }- j" g1 h穿起上來反而帶點嘔心: C  n. c. D  u: M) l1 W
相反女穿起就折然不同- |( U' O! U! ?7 |; V
很性感
1 {  H+ F0 i. b; [8 b+ e# z; S有時穿起絲襪時又怕鉤破
. f+ r6 |; h+ {, d  W
9 V  d$ z$ w4 d% k. a; W[ 本帖最後由 baby123 於 2010-9-23 11:29 編輯 ]

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   
; c# ]. Z( _$ C4 e! w5 J
% o  N+ k  N* @
) ^" j# ^0 |  k有時男的身體始終比較粗壯6 O6 j7 d  N5 z9 d* p$ R
穿起上來反而帶點嘔心
5 F0 r7 u3 d! T: P' n. G) ~0 Q0 i' ~相反女穿起就折然不同( g5 z6 E$ t2 }2 Y& m/ q2 ~; h& ]! e6 G
很性感* o/ l" }2 [/ u% I+ D8 o
有時穿起絲襪時又怕鉤破
' \5 a, y. s" U) c
9 O8 Q0 p0 b' Z7 A9 m) Z  u0 t
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。
4 Z0 [  U4 e: Z自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)
. i" C9 s. c, u5 f9 c你買番黎都係比自己架咋==
- B" h. R$ t! A9 u5 K# H1 F) ^- h再講..
5 {: x- l4 T4 b, \6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   ' F) F6 \* G. v
太貴啦, 呢個價可以買到好多野
3 }2 S- K- K* m4 f& H/ t! s) R$ s" l$ A* K
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   6 k8 t( @  P* W8 P) M
點解要買個娃娃返屋企試呢= =
$ Y$ c8 f: u2 j

% A; S# q, ?2 K7 m8 W' @
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   5 K' V" @" t. {" b
$ f6 O9 `7 C3 N, N/ ]  }/ a; q
7 f6 x% ^& \! ~" \" G) H3 r/ G/ |1 J2 U
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
0 Y# U1 `9 a9 t0 K5 @/ R5 m4 [% Q/ j3 I; A7 H+ m* }/ j5 d
" M/ ^0 e1 f, ?4 |' }0 N
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   
9 u' b  W" r( L' ?有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。( R: e2 f( f/ P/ y5 n% B
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
, }. D# l# p3 I8 {/ m% G6 D( _( v
改左了
% K; y+ u& f: x9 I2 b9 x6 p* d( _+ K2 X1 H
呢個網我2年前監視到現在
) C% ?; S3 s# B
( K" \# `9 s6 U% M$ L; E都未比北京消費者權益網封鎖, y* l5 T3 ~( W6 C7 K2 _5 i
+ S3 D+ H& }5 \7 ]% @
因為大陸系好多假娃娃網
/ ?2 R. E# Y0 b% G: S
# |9 P& W# h: i- c; i但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙 ( }+ W+ k' W. D7 a
4 S  \. V( q# w  V) n# p& s
上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右
) z) U% D- I  a. R& _0 K' v) B! G: {/ w' A3 y. {
最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D- m. S  |! K- S/ }3 T% U# \' g

) G6 A& ?. w3 Y0 t, r5 n既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率
' \) c; p% R, X/ c
+ Y/ Y$ J4 E$ p- q) U( S% |1 ^更加唔洗怕搞大人個肚同外遇
2 q. }" X7 H" o2 T$ N$ a
& l  X( V5 [( l; e[ 本帖最後由 baby123 於 2011-2-15 11:54 編輯 ]

want to buy but in fact no space to hide it 9 b( F  N, \5 g: K" Z" x% R% R3 z
$ N- o( _# {% H* q/ H
only be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔