嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦 ! P$ l5 |/ x8 v7 I( \/ w
- K5 ~; s  t0 h2 X: q+ n7 q" a2 P

- J# j3 A# m3 p希望大家會鐘意1 z/ e' S, S. V
7 ~+ U( s" K1 F% @3 p

7 `5 G1 v7 t" ?! e日本製造商
4 M) t! q) f( J2 ?  t$ j9 ~% F
% ?) O! o0 j) ?; W, P+ q[ 本帖最後由 baby123 於 2011-3-4 11:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   
4 {; ?6 e! `% Q點解唔自己試
4 o" t7 ^8 `8 E8 P; D
) y0 D; G& a5 W' U! z
有時男的身體始終比較粗壯1 Y' o9 E: T/ z- ]! T3 G$ p' A
穿起上來反而帶點嘔心) o0 ~* I8 I2 B2 I' B! J- |
相反女穿起就折然不同& j9 G  o3 {( O, y4 t) z" N
很性感2 i$ ^# e) g9 y- c4 E
有時穿起絲襪時又怕鉤破; \' l0 R4 [7 R2 p6 z6 S9 }

( A3 a5 |# D2 D& H9 U[ 本帖最後由 baby123 於 2010-9-23 11:29 編輯 ]

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   
) P" i4 B. E" P  Z$ g0 l0 |9 L4 u8 \- L5 @: U

6 {, K) O5 F+ {有時男的身體始終比較粗壯
& d' `/ h+ n5 f) d穿起上來反而帶點嘔心
" a+ w% o& ^) h& a相反女穿起就折然不同# I5 B5 J# G1 b! d, X8 m
很性感! {1 z6 R, ?8 @& E) ~) O7 A3 s
有時穿起絲襪時又怕鉤破
" ]2 T  n, m6 y3 k) W
' ~8 u: @6 {& W' W$ `, k4 |& O( Q4 E你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。3 A# Q1 m& P8 l4 U7 k
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)% S  b: ~+ D: b+ f
你買番黎都係比自己架咋==! p4 x; g: n& V+ {% a, i# y  j
再講..0 o! |6 c5 L5 [/ J+ D$ g) w
6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   
' |- o$ U+ K5 j: P% c太貴啦, 呢個價可以買到好多野
( t# }" e+ z; a( ]+ J
# _' L3 B5 R  Q( m% J
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   % z, k$ v! V9 o, p) u8 \
點解要買個娃娃返屋企試呢= =
4 V4 d( h% S$ F0 ?/ S" C

9 P& I) }, ~7 r: ]5 a" Z  J
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   3 F8 k) i- c1 \" D6 Z, h( R8 `* g
0 T7 g% w2 Z, f- R1 s

( O+ ?9 X8 {" q5 \7 Y" D0 j1 R你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
, k3 e8 ~" i$ D! K! A8 W6 F5 [; g6 V6 {; j
2 A$ i8 ]0 f( V2 A* T" R- s" o, @- W# Z
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   & `" z. l, K5 \! F, M; y# ~' d) k' y
有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。3 w/ i. t5 G" {/ x7 Q2 h  l3 X* W
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
( S0 X. R! U1 K
( G( P0 A( A4 q: n* \
改左了% {, q& ]8 U& {0 D/ x! t0 K

, n% l; _3 Y0 m9 a! ]呢個網我2年前監視到現在  c' c# g$ T! i
* N, C7 j- p& p" O/ g% K4 W
都未比北京消費者權益網封鎖- g! v; i/ N% j& y1 t
% U% A+ W7 u1 h( z
因為大陸系好多假娃娃網
. f# G- W$ {9 P9 O1 ^* A1 t
8 l3 C. r1 \+ D9 L但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙
9 `  _9 Z6 s8 _6 a& ]; h* I, D
$ K. |1 s+ o+ s" ]8 S: D8 ~5 y+ \+ w" U上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右
1 J* [7 Z- `% r6 z& _2 r- R* D# k3 S; H. S7 ^! ~& Z1 w" v* Z/ o) `
最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D" H5 d$ z0 F" Z8 c! c+ X
" d: E& H, I' `
既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率
5 r% r4 A) D9 U  P! T( d* f  ]" o: B% v
更加唔洗怕搞大人個肚同外遇0 A3 C8 u. d6 P: K6 R% t' I$ u
% _! G1 ?3 x& @  Q1 n2 ]! U

want to buy but in fact no space to hide it
' B' f$ Z% H; R! v8 ]3 l6 @- _" u/ a9 F2 @1 E  d8 y
only be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔