嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦 $ S- \. P+ K$ h' e

6 |/ k: u9 l9 g5 }$ a  A/ ?! ^
( J# B3 S- S3 \5 B' Z) i2 _0 N希望大家會鐘意
- H2 ^8 O& ~( g. X8 S# L" H+ w' a' o, x, t3 d* G: G* G  O

2 {5 k2 n' u, I9 |3 B  M6 a2 {4 q日本製造商
+ t3 i2 Q$ o- t  C- b/ e# z" M5 y
' w% ?  ~, F  ]% D+ g  c' ^1 \[ 本帖最後由 baby123 於 2011-3-4 11:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   . l: z& b5 N; R7 F7 x# s0 c
點解唔自己試
7 T, O! v6 k4 w# m6 U
, E! t- N$ {( g7 S- }8 A2 J
有時男的身體始終比較粗壯, q% a7 c1 N, H$ p" u2 A9 J
穿起上來反而帶點嘔心
( p5 u# x" ^" C7 i! H1 [相反女穿起就折然不同
% W" s: _( _1 g很性感
; t' ]% ^0 {; T; C, J& w5 n4 }有時穿起絲襪時又怕鉤破. K* l) J6 F5 R

0 K5 h' z! v* o: H[ 本帖最後由 baby123 於 2010-9-23 11:29 編輯 ]

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   ) T& s" e( a! `. V7 E; D7 d

( H! H: c# L, \) {* N( C  V5 e. n8 u- y
有時男的身體始終比較粗壯' A! H, ^9 e$ Z* A, j/ C
穿起上來反而帶點嘔心
8 E4 w- F7 Q! @& I0 C6 R相反女穿起就折然不同
: j, n% G( d5 h0 r很性感) X+ s4 p( r) ^4 t6 Q
有時穿起絲襪時又怕鉤破
2 t7 D6 E) D8 E/ Y/ g& h1 R+ a" M% F: l/ J
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。
4 @# q) y1 g/ a' d# B3 K1 Y自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)5 n/ w4 I( ^+ G1 B' R# h% t) f8 J* K
你買番黎都係比自己架咋==
# X& f( e* R0 h7 @+ O6 Y" j0 B7 [再講..
1 t- j5 I+ q* F, e6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   1 W4 B' B4 m3 q. e
太貴啦, 呢個價可以買到好多野
8 R& Q( G0 [3 S/ X
8 T0 w1 _  n1 u: ?% `/ d' |
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   
8 b$ i9 q" g' K, D點解要買個娃娃返屋企試呢= =
% C% X0 O% }' ~( G) Y
( ~' V; C! |; f7 J& U  ^7 Y/ o
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   
* ~, ^& K0 A$ }, L! {
  f5 ~% ^) s+ C  `, h8 \% ?
7 I$ N9 _: }! j* p你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
  ^, R% o5 n& L
; @# p& d  q4 y) u+ }8 `' M% \  W9 x8 ?: ^1 J5 Z
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   1 I0 ~; ?/ }* T0 `9 C0 C( ]' s+ \
有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。: D9 h- X1 _1 P( ?" W( ]$ M. r) m
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
$ m4 X9 y; n: S, O  I$ F+ O

( g! e7 @' w" x. b改左了" U! j5 S" ~' b; g# g
% q) f5 O( }; k+ \
呢個網我2年前監視到現在
0 U, w% J0 z) P6 `# y7 O' O! t
- o0 _$ `, E# d  V; D都未比北京消費者權益網封鎖" p1 v( j3 c# K4 x
5 B, K# N- e4 p, K8 Q' l" @
因為大陸系好多假娃娃網* I, |- H+ f, b3 P9 K3 @

! e1 k: q& k# z# g6 a5 p但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙
! x7 B2 @. U9 D, E. W5 u# Y  f: |4 Y4 r
上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右7 h$ L" a2 b) I8 t# g

1 z6 Y, w* w0 q/ Y7 V最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D
5 E' F, O* J$ p  H3 ]" H2 I6 x. H) x/ \7 W
既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率
9 k! e% [0 J& P" \: M% V8 U2 K1 f  M) }5 t% J6 o& q" Y3 C4 s1 t* d
更加唔洗怕搞大人個肚同外遇
! t# A. R  t. }8 ^( v7 P
( P, m. l& t* m+ ~[ 本帖最後由 baby123 於 2011-2-15 11:54 編輯 ]

want to buy but in fact no space to hide it
* @3 d. P2 {* ~# {6 s% W, O0 W: M/ |: C
only be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔