嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦 . u' d% W0 ~1 S7 \4 x8 l

4 F, o  D5 i4 y+ \$ q
8 U4 [; |0 B+ Y& J希望大家會鐘意
' l* l& [5 S8 P' Q% ^! \" l) O6 [; g, o) z6 W# |* B4 o4 K
- A& f) ^9 i% ^6 D3 S" k3 v' ]
日本製造商
7 l$ d5 U0 |$ T& P$ g4 X
" w8 B6 k2 H/ Z[ 本帖最後由 baby123 於 2011-3-4 11:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   
- c* a' {6 D: `  ^: c點解唔自己試
* p( R8 d0 c! Z3 E  ~( w% R; a9 k; v# p+ i7 Z+ x. _* ^8 B
有時男的身體始終比較粗壯
) |6 {2 @: y1 i穿起上來反而帶點嘔心, _- V4 e" _4 `8 e3 I& ?" y# _6 }6 m
相反女穿起就折然不同, K  O- k) z# [, _& A1 o) N
很性感
  b- M  I5 E" z0 S有時穿起絲襪時又怕鉤破
$ e0 D+ w- v2 P0 L, Z& ?+ n: v# f5 B7 e6 A; K0 h

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   0 s, x! s7 Z" c7 T5 E( B

: R  \3 q* @+ [. N  J3 }
' K9 v' d0 e( }8 h7 j9 k9 @, p  D有時男的身體始終比較粗壯- T! \0 n  p0 j& X* w
穿起上來反而帶點嘔心7 w  r; F, F! V
相反女穿起就折然不同
6 j7 i9 u( I6 y# a4 z% Q, s1 d4 {很性感9 P. C1 d  F" r1 X# q* I
有時穿起絲襪時又怕鉤破
9 X) T, P- w  x  P; ?$ k- x' \, g# R: R( r* Q) {; c+ l
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。
  j* H' L; ]4 h6 @5 |* I" k自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)
- \" P6 k! Y: o! p* ^+ ~你買番黎都係比自己架咋==
! o) l8 k. G; J- f4 [1 l, a3 c8 C再講..
9 Y! ]' u7 L; T% q/ f2 P6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   ) A2 E( [. x  c, x7 j
太貴啦, 呢個價可以買到好多野
' V, s0 p; N3 x2 q6 x

4 t5 W6 P' G/ R# S& K
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   
. [; j$ [4 F, _4 H點解要買個娃娃返屋企試呢= =
' v( }" {0 p& F( J6 ~- h6 z# B  G: `+ B& ^0 A; }
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   , x- v$ y1 B  I5 G3 _
" d3 D; p/ V& F8 Y4 g9 H& @

) ^: Q& p( g% U7 c& E你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
! x* r1 S4 t. x* M- X; t0 ?4 d2 C5 M7 q5 y1 \/ X6 V2 T  G
3 F* U/ Q. {, w1 h. S$ p
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   : \& \8 ]; B* X1 x
有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。1 v, G' A( ^# ?( ]1 ?0 j
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
1 a- d# V* B# m0 C& N( G1 r8 W# E2 E& e7 v# [
改左了
9 k& m1 I6 b* g% \, P
5 _: L" t: \: F# U' L& T$ }呢個網我2年前監視到現在
# I+ N4 j9 @8 M: I! m6 V# z$ S
: j3 ~+ Q5 H, g* f0 g都未比北京消費者權益網封鎖
# J, H1 v, p& s. ?
: N  C: s$ b/ S1 e& q8 W因為大陸系好多假娃娃網, Z4 p# {( `0 H7 s3 _" a4 F7 E

; j1 V: b! C% y9 O2 Y但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙
# Q3 _, R7 _/ {, I, D8 m/ L3 Z7 @
  j. t- M9 l/ d, ]上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右* p! c% m7 ]$ j+ n! @

9 ]' W6 T, h& ?  T& @最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D
1 g" T- g. [5 Z0 ^* P/ e% [
, \$ B! U. b. q. m既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率& h2 q' i4 ~; z" l  J8 ~2 z

6 m+ S) X% c3 h, ~2 W更加唔洗怕搞大人個肚同外遇' I3 w6 h5 f3 K+ Q' E
, K2 p- c! G; k9 v8 C

want to buy but in fact no space to hide it ' O& u: z* v" B- x( J
$ F6 V. ?, r' L# o
only be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔