嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

輕左8磅QQ

輕左8磅QQ

但係睇唔出瘦左
! I, E- X  c) z/ T上身一樣咁厚咁大隻><) h2 n+ I) {: @+ ~, r
好似減左落腰度(晚晚situp的關係吧)) e" n3 T; g+ y, |2 _6 W( F
皮帶可以扣多一格了- j6 _9 Q  L% a( Y' V9 W

5 n1 F8 o- H" a, J9 \& v4 x3 H2 w有無人教我減上身d肉阿><
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
恭喜哂ar, 加油~

你果幾磅去左我度呀......

可以分享一下心得嗎?我最想就係減腰.例如你每次做幾多下,一日做幾多set?

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-28 21:50 發表   # O( d& F1 g5 p/ v& K$ d
可以分享一下心得嗎?我最想就係減腰.例如你每次做幾多下,一日做幾多set?
, D) E' {+ ?0 N# V' c6 ?$ d9 h3 Hsitup每晚30下" V' l4 [" X) f6 F
有時累就分開做40下
. Q+ d, m1 I, X- f2 W0 H' m主要係我食野少左好多% Y, h8 O  d; P$ V6 s* R
早餐唔食,中午食少少(如一份三文治),夜晚都唔食太多  Y$ l6 m! E% z5 j0 N
汽水飲少左,肥既野盡量唔食∼

situp 30 咁少, 我後生一口氣200以上, 嗰時腰圍得 26 吋
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-28 23:02 發表   4 w3 N. q+ [6 a0 q
situp 30 咁少, 我後生一口氣200以上, 嗰時腰圍得 26 吋
+ t: s" Z0 I; f
無你咁好力丫∼
, ~4 x0 j$ ~6 M  J' M+ o; C1 |通常十幾下我就會累了

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-28 23:04 發表   / s3 `+ H" E6 l( `

; @' E8 s  k7 M) r& X) v無你咁好力丫∼
$ \" B2 W2 `* A通常十幾下我就會累了
" `/ ~/ B9 a7 g3 j: s  k( o$ J0 @, q/ V
你係床定地板做, 床太軟會傷腰, 地板加瑜伽氈就ok, 雙手放胸前, 唔好擺後頸, 話唔小心會chok傷頸.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

重有, 最好有嘢壓住腳板, 否則累嘅時侯, 雙腿會離地, 會用錯力, 用屁股同大腿借力, 無用到腰嘅肌肉.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-28 23:24 發表   $ R9 ?. W6 V( g. F( `+ \
重有, 最好有嘢壓住腳板, 否則累嘅時侯, 雙腿會離地, 會用錯力, 用屁股同大腿借力, 無用到腰嘅肌肉.
6 n; {8 w% e" J) `9 o. T$ v
我係床做∼0 I" z. v' O4 @& W
用尾床架來壓腳" C7 x/ r2 n$ P3 y! x. @4 O
而家先知原來減磅不等於減肥-3-) L8 E+ Y0 e: y
唔見左都唔見得邊度瘦左QQ

我減左成個月反而重左磅

我近年來因為工作的緣故, 體重不減反增 ; 嚴重頭痛緊點減.....

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 2010-9-29 20:08 發表   + n, Y" B+ P) r8 g8 ]
我減左成個月反而重左磅
# A5 i' f8 x0 ]& [5 n
咁神奇@@
" D  M& [, W; i( `咁不如你試下增肥
3 r. s' B7 z2 I6 i9 F5 |到時可能會輕左都唔定XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-29 20:53 發表   
/ u1 A4 f2 O: Z
0 f& y6 Z. m8 x- M咁神奇@@2 F$ S* r; d/ a4 f
咁不如你試下增肥
$ a8 }$ [! N) ]4 m9 v到時可能會輕左都唔定XD
: l3 A( J  D0 N" O. A6 }  W
再肥我驚返吾到轉頭

試下用我的方法減肥吖1 v& Q0 M4 P6 v- {1 L
減肥方法係唔洗做運動,只係張進食時的速度減慢& Z& D* T, d9 i3 [% ?. Y! ^" L
因為大腦接收飽的感覺要大約25至半小時. p# n6 ]" [* M% c# D& V5 o' G; i9 v
當食得太快時  到你覺得飽的時候 可能已經食咗好多野
# s" p2 d: e: _  l4 v8 {
2 Y- z7 j  b: Q, q' D$ t有養金魚都唔會一次過比佢食太多
6 W6 w2 L* C; q! _因金魚的腦接收飽的感覺要大約3小時 所以會飽死  L, R! Q$ i. [8 B( p& n

# J( w+ ^; ^6 Z' ?4 `我唔做運動: u0 E/ x- _+ F
十幾年都keep 倒26 吋腰

我又重返3磅
3 {# ?8 {* i& _8 Z9 n6 G在120這個範圍內好易重返

春日身子差,常病
$ K( k: g4 B" E9 V1 k所以都不長肉
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我係零運動的人   只係食多野會肥 唔食野會瘦個d
% s* K% k/ M  _所以我都係keep住半肥瘦
2010-09月25日 1 st CD...suki

輕8磅會瘦得幾明顯0下過Wor! 恭喜晒你呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

咁你而家幾磅呀

最近訪問的版塊