嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

輕左8磅QQ

輕左8磅QQ

但係睇唔出瘦左
: c5 ]( [! l# {/ D上身一樣咁厚咁大隻><& @8 w% W* k2 u% @8 N
好似減左落腰度(晚晚situp的關係吧)' R8 G4 ?# F( f" o, @
皮帶可以扣多一格了
1 u( I& ]$ R0 @3 l. d+ X
7 P9 r* D! j& U9 y" ^有無人教我減上身d肉阿><
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
恭喜哂ar, 加油~

你果幾磅去左我度呀......

可以分享一下心得嗎?我最想就係減腰.例如你每次做幾多下,一日做幾多set?

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-28 21:50 發表   
- ]1 |: v& j, u可以分享一下心得嗎?我最想就係減腰.例如你每次做幾多下,一日做幾多set?
& p1 k; @. G" R$ j
situp每晚30下' G6 s0 C, S; T& x6 S. W
有時累就分開做40下3 F' t$ h7 H3 m/ s3 q' j7 J
主要係我食野少左好多
4 E4 j7 O& C% [' o4 z$ @早餐唔食,中午食少少(如一份三文治),夜晚都唔食太多6 p; f  C' t5 t0 P
汽水飲少左,肥既野盡量唔食∼

situp 30 咁少, 我後生一口氣200以上, 嗰時腰圍得 26 吋
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-28 23:02 發表   % v: m1 A& n  w/ Q( a
situp 30 咁少, 我後生一口氣200以上, 嗰時腰圍得 26 吋
7 n2 H& J. E6 b( d  l無你咁好力丫∼
8 ?/ u1 h, k" D( _9 ]5 I通常十幾下我就會累了

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-28 23:04 發表   
! [- w% Z2 z. W( s
, u; E/ p2 B! _1 F  ^無你咁好力丫∼
/ `9 O- @9 ~7 [! T* ^# e& X通常十幾下我就會累了
0 A: q% ?3 }) \& Y6 ^$ Z; m! }% W4 X: k+ @
你係床定地板做, 床太軟會傷腰, 地板加瑜伽氈就ok, 雙手放胸前, 唔好擺後頸, 話唔小心會chok傷頸.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

重有, 最好有嘢壓住腳板, 否則累嘅時侯, 雙腿會離地, 會用錯力, 用屁股同大腿借力, 無用到腰嘅肌肉.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-28 23:24 發表   % @: y) @4 o1 A- E7 ~
重有, 最好有嘢壓住腳板, 否則累嘅時侯, 雙腿會離地, 會用錯力, 用屁股同大腿借力, 無用到腰嘅肌肉.
8 o& B( \5 b6 n' M6 o: H' N( Y我係床做∼
. q: `4 A3 F9 X% d% l* Y  b2 F2 x用尾床架來壓腳! o, z  M, j/ }; S6 d* H  r
而家先知原來減磅不等於減肥-3-
8 a2 [  G2 P$ H2 f, ^* K! ^唔見左都唔見得邊度瘦左QQ

我減左成個月反而重左磅

我近年來因為工作的緣故, 體重不減反增 ; 嚴重頭痛緊點減.....

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 2010-9-29 20:08 發表   
& l& r% R. e% P) G1 k- U7 ^我減左成個月反而重左磅
' T8 C- A% }# M9 D! l8 ^
咁神奇@@4 y7 x+ i7 B2 Q4 h
咁不如你試下增肥
# e+ i4 k1 D' I" }3 d, r9 L8 M到時可能會輕左都唔定XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-29 20:53 發表   + l2 q9 g7 V- ?6 D! F4 F4 \
% d6 o* `: {( v3 R3 Q# o4 X% u% S
咁神奇@@
) g- a( E4 c: _, c7 O3 @( X" a咁不如你試下增肥4 B6 ?, \# y. _. W  M0 Y  `( F; l9 n
到時可能會輕左都唔定XD
) H3 P: {/ M) q: o9 I
再肥我驚返吾到轉頭

試下用我的方法減肥吖
& S7 k* U5 a% a& _, ^7 q7 ~. m減肥方法係唔洗做運動,只係張進食時的速度減慢
; Q# ?( J1 Q. K' p5 t因為大腦接收飽的感覺要大約25至半小時# [; G) t6 g( N9 h8 |) u
當食得太快時  到你覺得飽的時候 可能已經食咗好多野
: \: k% A, ~  f6 }, V, \( T+ [! W" ?& f3 ?9 }+ i
有養金魚都唔會一次過比佢食太多
2 t; K; \# q& X( O! A因金魚的腦接收飽的感覺要大約3小時 所以會飽死1 ~1 m5 A* e0 D3 s- o1 a1 Y( W; |) H. }
6 J. B6 V# V, ^9 F  c0 x
我唔做運動
3 j- W- n/ v) o* _% L! c, K7 f十幾年都keep 倒26 吋腰

我又重返3磅
1 _0 o% a1 _5 l在120這個範圍內好易重返

春日身子差,常病
( H4 i% d7 d9 k# r0 ?' o) H' P0 o所以都不長肉
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我係零運動的人   只係食多野會肥 唔食野會瘦個d
, T( Y  C, y! A3 d. Q4 U2 ~# D$ ?所以我都係keep住半肥瘦
2010-09月25日 1 st CD...suki

輕8磅會瘦得幾明顯0下過Wor! 恭喜晒你呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

咁你而家幾磅呀

最近訪問的版塊