嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
  e8 c4 K$ [8 z0 ~3 j
. {$ z' a/ D& e8 U. }0 m你女朋友做咩會咁著既?同你玩?; O; w; y. s1 i& o: f; ~! Q

' k2 Z1 T1 ^; `而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋
3 X2 {: O$ [6 u3 Z但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 3 [$ Z  k* `, x- x# t5 o
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
) d% c  Z' [4 J; t% z, A+ I1 _
3 L1 [3 c: d  p你女朋友做咩會咁著既?同你玩?) L- f1 j8 Q5 ?+ Z! ^; S

$ \; R( ?- b2 u  \而又點解會令轉身既
* I) z' ]2 n& Z7 d  J$ `玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影; P5 M  [& S/ r& K  @3 w% X# Q
* u" }4 r4 D% f. g: [5 f, }- l
我硬食咗好多鞭先有呢張相架
' I0 y: e$ A% H: p2 {  [( q2 Y" _
0 J3 g* [% g" s* J/ O1 x% q6 [[ 本帖最後由 cloudos 於 2008-6-17 19:24 編輯 ]

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表 3 o' f4 P7 p6 K- H  C) l3 h6 O6 ~% n
我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
0 v# l* x7 l+ W( F  D其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表 2 @2 v- i6 K6 K2 _) F$ J
我鐘意漆皮鞋~
+ g( y% |4 Q4 b
: p3 P4 g6 Q8 e8 y. w) l+ x' N) F# d1 N; g$ i2 ^8 o/ t! ]' C
7 X; n9 K' d' @7 Y
me2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!0 R- \* O% @% b* a6 @5 ~( X
全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
* j& _4 ?; B% V% x. i3 D鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚3 N0 {6 T8 W" P8 q
2 ?" Y- @2 e8 p5 d( h: `# A. Y
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
5 [  \3 l# V# S! F3 O7 T6 U& }  e/ p$ T3 h* v1 _
而又點解會令轉身既
' k+ T5 B7 @4 A; L4 m: y
3 O$ Q6 O' o% }& L
反光同緊身簡直冇得頂呀!! - q1 s. _1 V; x! E/ m/ D

F, N/ K$ P+ W
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表 9 [4 u3 |- m, k) X$ _) R
) ~, ?% p$ i" [( ^; O5 m/ N# q
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影
3 t6 H8 z/ V1 d* `" |4 ?  [2 X5 G0 w# p
我硬食咗好多鞭先有呢張相架
/ Y/ F5 ]/ ]: k2 J8 D

7 Y1 p8 G: |2 _8 G樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!
; y! o/ z( z& s你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..