嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
4 s: I- }" f% b/ j+ E, P6 F" q5 o5 s) @8 H# ]/ I
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
! X0 h1 W+ T. ]4 v1 J$ N) P7 r7 l4 e$ u. v1 R0 q. w  x
而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋
: Q6 r* Z" l; ~8 g2 r. T但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
, C! r& B7 C# |鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
, q1 B9 c: |3 t' A6 A6 W; h8 d' b" S5 \2 ?) d# P; ^7 K0 f0 B
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?, ~# [% U- x5 K; ]. P* z

# ?1 l% \3 f& X" `2 I" V而又點解會令轉身既
' j' M* P0 k( Y% f8 }玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影
' x8 y/ O. ~# C& @9 ?1 a4 n! H' I- }
我硬食咗好多鞭先有呢張相架
' Z" R& P: ?8 G$ V, J6 F/ u8 g: _
% H1 K! O" e$ E$ _" w$ G[ 本帖最後由 cloudos 於 2008-6-17 19:24 編輯 ]

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表 + s7 G3 |! f2 L6 W# r4 Z6 q9 c
我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
2 o( a1 q7 Z* ], P; q' ]2 i  x
其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表
/ S6 {* ^- p4 t/ N! \" y我鐘意漆皮鞋~
; f4 C: z, l# Q& m+ o2 L0 f/ z
8 p1 m" S, h5 a1 o$ S' Q" B6 y' b3 p9 Q" Q" x7 B" U2 V
! R1 D6 z/ J% K' g5 y
me2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!4 `" T' P9 P- h3 ]2 j% s4 I* T
全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
4 h, p# F, U! v鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
1 E2 t  o( w8 j3 B3 F1 d9 m! q: L$ d/ Q9 O* b
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?3 f+ @9 G8 L* v/ v. P( v
7 y) [  @6 E4 n; L+ u
而又點解會令轉身既
2 t+ k4 S) x; H
8 y4 d' \% o: x, m$ X9 N2 D反光同緊身簡直冇得頂呀!!
8 [/ J1 A- ^" a3 M
# Q0 ?6 W9 k- o6 M
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表
  l# H' U* r- h' g+ F9 e
; e) b0 ~8 h9 U# \3 q玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影; \9 i- v& l8 q$ c! h4 ^. b
( y% V: N; ?2 t$ U3 l
我硬食咗好多鞭先有呢張相架
3 N" a( X! T7 ]% b4 D' ~" v1 L% O2 k
( K: {" v  n/ u
樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!+ f5 F" Z1 Z/ _
你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..