嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚! R, C6 m  F5 L0 ?) x( w
; ^& ]2 y. Y* T
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
' L5 e4 k) \. P+ N
: y" D' U) n, t- D而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋
- w4 n) x: d. _# C# k( |) h5 k6 m但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 4 m, y. ~  b6 f
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
0 F: k$ T0 L+ [) |$ p2 Y/ W( R/ \, W# k- i" C+ b. ?& Z1 Y& m
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?5 n' K0 e1 _" g) l( U. L

v( f  j6 o( d而又點解會令轉身既
& _8 W8 {" b' ?! T' t. u
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影5 S- x, `+ @% S0 [

$ a! h* j% W* k% x5 e6 ~! X( n我硬食咗好多鞭先有呢張相架1 N2 ^5 N) ]3 }" }. w0 `
. q4 m8 O( V* R

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表
  c1 [* N+ C! i# w1 X我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
" E6 A( a) z2 M4 D2 ^" D. C7 y其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表
2 t! w: n9 `1 n9 \) |( J& `我鐘意漆皮鞋~
5 J9 B8 Y7 x/ E% S
# h9 y6 U" Z, Q) R) d) I0 g: X! v0 c/ {; d: `; x; g# C
3 j; L3 M2 t$ v0 F% {. a
me2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!
9 H+ Z3 w- w" P; D, H# K4 J全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
0 Y2 ^. s9 ~" n  @# X( n鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
' q: |( z( k7 r/ w' A7 r) ^" _* e+ h$ a3 {
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?- \6 \* y& B' W* K) x
: U; E& ]$ v3 T* p" M8 q% P8 L
而又點解會令轉身既
  ?9 ]! ^7 E' ?) D

/ c8 _& h/ J- J7 |$ l8 F6 C: `反光同緊身簡直冇得頂呀!!
: h0 u" A8 c8 G5 W9 A3 i2 E- V6 I1 n& P* U* B4 F
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表 5 D0 D) s; g8 `- j

1 R& @; H% L4 G玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影0 p. g& I( R, L7 e& R

2 p# [# p% X. r7 ]5 W# M我硬食咗好多鞭先有呢張相架
2 p7 h' f- P, s# Q2 f+ W5 B) u, S
% W5 k% [; q% I1 `# _/ D# [樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!: g5 K+ u7 z- R( P" I. H1 d6 p' B
你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..