嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
" n) L- R# K; W# d3 F  w0 w, C7 a  T0 p- `- _5 X" l1 j
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?' G" f$ n+ M. x& c1 G9 x7 a9 T

0 T$ }2 ~6 a' J3 l2 D: T! ^而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋* ~: J. q: k0 D' L6 d' A( S2 u
但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 : g# }6 h# G" z8 d
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚8 A. ?" W" U: i0 ~
/ p/ n% d+ ]- @3 X9 V3 D- Q6 r
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
3 J8 [5 H5 _1 U6 C$ g6 P4 r' d0 j- i  x
( K8 w. |4 g; K& u3 m2 {$ X而又點解會令轉身既
7 P4 ]1 |4 t; q* w7 C! ]4 y7 h1 Q玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影  A$ `4 r1 j% |: O4 ]7 ~" t
- K' P% f: v( y- ~( v7 [
我硬食咗好多鞭先有呢張相架
3 h2 W' O6 R5 ]( Z0 B4 M" g/ t- q7 P; l9 A& [

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表
. R( x# Y1 r* d0 q5 S4 E我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
: I& U0 D; ]3 g1 x% m9 r0 P, j
其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表
+ A( k, a% p6 v: a9 c2 w1 ]; i我鐘意漆皮鞋~
8 T. S( U1 Z" ?  Q9 V/ `1 `3 @2 J; v! m3 ~. V/ k+ b

% J5 C; k# _6 o
+ |" E1 u% y4 m4 j" I( @me2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!$ r# z/ ^, O) ?' Q, C
全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 & c4 ^$ d' |  u
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚7 c, i! `; `  _" U  h( }  b+ ], z. m! s/ T

0 i9 l, s9 _- ^- y4 T- b5 H2 L6 g# k+ [你女朋友做咩會咁著既?同你玩?$ }! M5 j* b7 D* N/ P

3 m0 A4 b/ |" T; b3 E4 X而又點解會令轉身既
7 ]# W- B4 _. e8 a0 Q/ \
) N0 P5 U% c1 g7 W反光同緊身簡直冇得頂呀!! 4 ?" l: H5 h2 l: Q3 f& N
9 u4 r9 Z% O; {  L# R
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表
  s/ w+ V( g2 u! l* Q3 v" }$ G4 {* S' e& a
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影7 J0 y0 D* P4 m- r
+ _. w2 O3 c& F- R
我硬食咗好多鞭先有呢張相架
* I7 ^$ a+ z2 D1 X% r/ A; S+ x

* X1 l; P/ w$ B/ R8 ]樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!$ z3 R! Y6 R5 G4 _
你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..