嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
& Y. q( A& w- d) ?5 L
9 [6 Q1 p% @8 j) J你女朋友做咩會咁著既?同你玩?4 V( V3 z5 b, Y! v( s6 ^, d

1 S- A8 @( D: W( R! M0 k3 ?$ j而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋7 o% \! t2 Q# H
但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 5 L1 j# h7 J6 |3 G1 |) o
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
# k7 i* r2 Y  x* m; C) h4 c; Y
+ v% R3 w. I, j# ]. G; S5 C你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
( [8 w2 E7 G1 _* z0 @3 `! A& q% L- b
5 _0 n6 i# H7 q  c2 Q而又點解會令轉身既
+ G: W3 Q# d4 n( o' W- p) J
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影( d$ r6 {2 e: x4 X! U# {: k' Y
7 ]: Z& ^2 K/ a! ?5 ]7 k. h
我硬食咗好多鞭先有呢張相架1 Q3 z' [+ C; D' |
& G3 S0 t+ w7 p" `8 X. m4 \

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表 . x. _6 M$ Q- D4 C, p; ]% ^
我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
( I3 }- o. m5 Y$ m# X, X5 A其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表 / b3 Z. t8 [& U" b
我鐘意漆皮鞋~
2 c9 X; n8 D/ T: x
2 \% V+ [% z* _3 @& t- N

/ c# ~% i0 q1 k* j; e0 ?
5 }- R# ?/ o8 M1 _me2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!
4 U: |3 u, r; `6 e- J1 N7 ]全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
& _3 ~$ e! U7 d! l3 x( q) H鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚6 x+ D3 X7 @, }; y2 E/ P4 C
  t( }0 d7 c- j- _" p2 ~
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
: _6 b2 `1 E  [, d; o7 y6 O* O. d8 R- _
而又點解會令轉身既
0 g& P; x+ `* j( d! X: m+ B8 M- ?' ]* U8 _& P7 t
反光同緊身簡直冇得頂呀!!
1 ~" V. L0 ~# e; N( o0 d; j+ Z4 A  G" k% T2 z
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表
2 _" I: x: o; f- y0 b3 {: @& ~! k, c( q. e  O; ?7 M- t
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影0 g- A- m6 C; m8 M9 a  g

) S4 b: V3 o" I9 o. L我硬食咗好多鞭先有呢張相架
' y4 Q5 d8 L, k2 v; ^3 w( X* ]* K6 ?4 o6 j6 H
樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!3 E: A# L4 B2 o3 t5 g2 }9 C1 n/ t
你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..