嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
3 m+ R0 f* }% a1 C, l% {& M0 K+ S$ A$ A# _, _- M$ v9 c
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
7 q( M6 P, p% w3 }- ]9 }7 {! v8 f. l* A1 F
而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋8 [- G- x) D1 [# Z
但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 - c# h- y0 H9 r) r4 c$ y6 ?$ Q
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚, g2 A1 y' t& A
; {' s" u0 X: x
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
- ]. |1 ]( r5 T  Q$ o' \" {! ~$ D! m' I$ ?
而又點解會令轉身既
6 g3 b3 I4 T9 i) v0 K玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影9 E" E! j: t( `5 y$ ~$ ~9 f4 J
4 Z5 |# z2 `5 }) k9 A  `. N. C
我硬食咗好多鞭先有呢張相架
) m4 J. e. |* M! y, z$ h! O' i; W

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表
) u; E, }- ]! |( V! P% l: w我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
- J) A' \% U/ Q. j/ q
其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表
; v9 v9 P) Z" r' K) H6 [. M我鐘意漆皮鞋~
6 Y) B. ~9 r/ d$ M6 _

8 G( Z& a' g& T0 o6 ?1 n, A# r7 n! M! Y9 [$ f! T+ ]' c

% v! T6 G$ @! @- ?: Gme2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!& i0 s+ S; B# t+ z' h% a& i: W
全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 4 A) G6 t6 @4 ~, G, N# |& ]6 F6 G
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
& z# G; h7 v9 j  H+ ]* o: I$ ]6 b$ g) W5 b' e. \7 F) L
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?0 V0 w3 f) N7 b* ^' G. }# k) F
5 F- {/ B! J* u4 s
而又點解會令轉身既
$ j% d2 @! M& i* ?: ^9 G) D( F
' V. ~/ U* t. r/ J* [8 n反光同緊身簡直冇得頂呀!!
/ C: D  E9 i7 B) s& Q  g. ]2 l7 i1 Q8 E9 h& G
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表 1 B6 H, S4 T+ m! I6 C+ B, h- C- G) ?

, H! u- _1 p% `$ w玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影6 J: G1 `7 p; I, H

2 H2 X2 I( j: r: R3 k# a1 S! p# _, Z4 f我硬食咗好多鞭先有呢張相架
7 n; J5 O2 P4 J( L3 v7 {1 `& N
7 ~/ @9 H1 {/ m* a; W樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!
8 u& T! L+ ]5 C+ }8 |! D2 J你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..