嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號
2 ]' P  w1 r' X: M  ~, m7 N唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買 $ ~7 p/ Z' g6 O  l; Z3 `7 \
因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號9 H1 B' s4 {- m8 k! G
點解我隻腳咁大 7 h' F. y& R1 L' p4 ?
7 \' {- {! Q# s
因為我未買過...  唔知各位有冇介紹 $ N$ `9 q5 m4 f6 v- P* `- N% D% I

0 G" m( U& M- L+ e[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-5 03:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?
5 |4 F' i; R' w! N+ b/ I, r以我所知香港無一道有45
& m# M3 h( [8 Y' \% H% R# }1 o我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做
$ ]' L- T. ]2 V4 t) t1 V5 @6 u, d5 S" {不過個度係歐洲size(偏大)
; B- j8 l. d+ G- F/ @( t+ |應該唔使咁大44碼可能得' q( ?; W  A. e# g. O
使唔使我帶你去?
$ q  H$ W  @7 K8 B1 `我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   8 H( L% Z% V9 G7 k( J9 I/ K4 d( A
香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
' E+ C, Z! U. K+ X4 e0 A
45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   ; Z3 T+ \- k3 U2 y
落太子ageless訂做
2 V0 r0 q4 q) ]- j不過個度係歐洲size(偏大)
( c% ~+ G( z! d7 j+ X應該唔使咁大44碼可能得
  a! {/ p: _7 [使唔使我帶你去?
5 w. p# l# }, D* `& s* m我過幾日會落去拎鞋
: S+ T6 m) ^: F! h7 r

8 K/ A0 V9 S% ?9 D1 h5 c$ Q/ w5 k4 O你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~6 b/ b$ L& a4 F2 `
有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor
' ?) s8 }0 V! q% J* A: f會大出血wor
' N5 K7 L1 X0 O/ Q* }; {) Ue家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   4 K  y; y& [8 r
訂造鞋幾錢對架~
4 X& y; i( w+ t* G& _: ^有咩款同咩物料做?
# Y% a6 K  x- H3 f0 D* G% P* d
) G% Y# y. @% ~$ S( Z/ a8 W
44號有現成賣
( m5 I' y4 `9 q# J平既百幾
; \& }/ t1 t) T8 F% t- P訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   
; @$ W0 N% t: f- S5 W
0 E" T9 c" `1 L% X+ _8 [5 ?
9 `& h5 [; N4 k, c3 w$ ]你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
# [- m6 `% Z1 t. t5 n

' e$ B# Y  ?8 ]' j/ ]& l3 }/ d8 m+ {$ g0 O% k# n7 S
個個阿mic囉5 Q; N7 X0 `  b) i/ A+ B1 s
佢話開左個locker俾我
& e3 ?8 _1 U; C# X7 H0 u- t) ]% j話幾時拎就幾時拎喎
+ A1 `1 p) x9 ?: A  h9 L- D而家有四對鞋係佢度未拎3 R6 m' S/ t; a/ e* M% N6 Q  T
真係俾佢激死
4 P  E2 [( N! y8 `6 j搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使6 l( n$ c% P6 c; b4 W1 b
因為佢d碼偏大0 x" S- u1 P% q' o" m% l+ C
可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   
2 p, p6 Q+ O2 {/ s" V% C8 j, G4 _1 u! R; ]) t- D3 x! \
45我預大左…44號就fit既~
+ }# f2 q. l* P) y
" A2 ^# g+ x9 A' R: P我都係著44-45號架~