嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號
# B  \/ s0 y5 X, |. n; {唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買
( s) _; h5 z7 {4 t7 N7 r因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號3 d+ v; e+ F2 o/ C9 O3 z: W4 r0 B
點解我隻腳咁大 ; ]( P6 H" b% t  E
( ?# s8 D1 a9 ?+ g/ J, b- S
因為我未買過...  唔知各位有冇介紹 " @4 ~( D- H4 Y8 R- V
" i$ q  X6 }: x
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?
- p/ k, \7 [8 {* c以我所知香港無一道有45
; x( H  F) V. b/ |; C- E我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做
+ i' r) l: `- Q$ R: o4 k0 ~不過個度係歐洲size(偏大)0 J, B, D& |0 c3 E: w
應該唔使咁大44碼可能得
* ^. S( p' I0 i使唔使我帶你去?
3 [5 F$ e5 D0 k我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   - K1 X5 j& _& `1 {8 v$ m* c
香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
& P8 d: h* Z- T$ p# b" W45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   ) K. ~; Q# ?' W: k% y/ f* v9 J2 X
落太子ageless訂做
* M7 ?2 p+ h* C+ u; z& f+ i不過個度係歐洲size(偏大)
" i" B: q. d) W" y) p% V應該唔使咁大44碼可能得  _' q$ \8 C* ]8 a& K8 m, m, {
使唔使我帶你去?
$ A9 [9 z% A6 u% |% U我過幾日會落去拎鞋
* y, h7 [+ b/ T# t# m' R& X& \2 R6 _$ R3 ?- v9 b. L$ ]5 @
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~+ T$ Z6 f7 W3 u
有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor # r$ S& Y: L0 }" t
會大出血wor
+ u; @9 V; p9 f9 g& ee家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   3 L4 _% a& R/ `4 w! X) T
訂造鞋幾錢對架~
% w& O0 e/ P# k3 V# s: g有咩款同咩物料做?
; d' U( ]# X: x! U7 b$ c0 M1 Y
2 ^! h+ D3 [- q1 V! Y+ q9 @0 T44號有現成賣* e. l5 P! A% a* @( C1 }1 ]
平既百幾
) ~/ a( h- K) ^, P$ K# e訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   8 v  U( @6 z& G% s
/ K5 o! Y4 J% s9 |; \, K( R

) \4 e( a( L2 `6 [% v  u你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
( N' P9 j! l/ n8 L0 Z7 H  s

9 C1 D# G& c1 ^
' F8 S% w7 W1 U9 l, N3 c個個阿mic囉6 h, B& L9 l9 [1 j; r1 h2 J$ U
佢話開左個locker俾我
3 {% C2 n. o7 n% U3 u) J話幾時拎就幾時拎喎
6 v- o( l5 \+ z6 Q) @$ I而家有四對鞋係佢度未拎$ t* f4 W  w% ^8 r+ z6 K6 E- m
真係俾佢激死
4 y- P- W5 u5 b$ B0 o搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使
" p0 Y1 O: b& J6 K" }! l因為佢d碼偏大
9 L' w# Y; y" j+ H, Y9 o8 L- P可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   
% w8 h8 o, ]* O) g. ~" R8 U# @9 I6 j/ R
45我預大左…44號就fit既~
: [, ^7 ]8 K) w: G/ c1 J: S( S. ^
我都係著44-45號架~