嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號 $ Z! q) u/ y! m
唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買 ! p( ^2 U8 I; H" X, g3 U7 S% U: ~
因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號1 t1 H/ s* w0 C0 P, [% f- V- F+ \
點解我隻腳咁大 9 k! x6 x0 R1 G/ r
% R1 c  J9 f& J3 J! l# V9 f6 C
因為我未買過...  唔知各位有冇介紹
! a5 G$ t- ~( e
$ H! H" G! m2 F; j[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-5 03:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?
  u# T$ Z& W' M3 a& ?以我所知香港無一道有45( }$ f% a. k9 S9 z% b2 @( L
我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做
/ t# v! V8 W& A1 w& w5 i9 ?5 F不過個度係歐洲size(偏大): Y$ ~; T' X3 M" s
應該唔使咁大44碼可能得. s# t5 p# [% r7 [
使唔使我帶你去?  W, H2 j/ a+ Y2 C  Y2 K2 r* X
我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   
  X5 r6 ]* R- D. r" p+ }香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
5 M8 k. A( W! \- n& S5 q" n
45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   
! {5 W: u$ M7 @1 X; I6 S落太子ageless訂做
2 r- H! l* c/ m2 [  @不過個度係歐洲size(偏大)
3 `2 U: ]( q8 _: e& _9 A: y! V( @6 k應該唔使咁大44碼可能得+ |' ?& E$ G( ~: |9 F$ J& W
使唔使我帶你去?
3 X2 h$ ]8 d4 j* _, I* M我過幾日會落去拎鞋
/ L; A/ t3 F8 C1 B% ^
6 C1 x3 g, L/ `* n# S; s# ~你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~
9 W; g7 y8 d! Q  e# ?有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor ) ]8 H( @4 d% P4 x' l: Q& \
會大出血wor / R( N5 ]6 v- N1 `" R
e家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   , n# L4 p* M; Z! x% q* t: v. I' ^8 \
訂造鞋幾錢對架~
7 v) K5 {) W* ?4 b有咩款同咩物料做?
  a6 o( I3 c/ K* S% @+ g$ V/ p
* p" q! u: I  O4 _! `: i) _44號有現成賣
4 ~6 a8 g8 d( T4 D9 K7 T平既百幾) b% S5 I8 a9 u, }) u) J/ u
訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   ; K$ x& O6 k& X% O

8 [( o3 u! O$ A: G( X1 G: y8 x# z$ l" |4 X8 B$ ~( e* F
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
3 {% H7 o  C& s( Z8 N9 Y; \
9 {- m, y) A, X

! D1 C8 V# o  O0 R& l3 b* F; x個個阿mic囉" I3 W( o# J! A' B& _7 z
佢話開左個locker俾我2 o! k% r1 R0 e2 t- y8 t; E
話幾時拎就幾時拎喎1 s( P. l9 T: n* x+ i9 E
而家有四對鞋係佢度未拎* W  s) F, b1 O6 k
真係俾佢激死, `& N& N9 V( T; K
搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使$ V8 X8 U( E' G, h0 p7 z
因為佢d碼偏大* r+ |% D8 L/ B
可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   
' b# v; j  V0 W! g6 [9 q; h: u( O9 f4 n
45我預大左…44號就fit既~
! Y$ T; H. |( y+ r

9 u4 a7 O* D+ @' z9 @  p. q我都係著44-45號架~