嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號 ! z# z! H: r! Y9 e/ H
唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買
' _- Y( m( Y) l因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號4 [- `% ^6 }, I9 h5 W" `, q
點解我隻腳咁大 ( l" o" c4 ~) ]  e5 z, T8 B. s
$ e( z/ G5 H" }$ r+ c- q
因為我未買過...  唔知各位有冇介紹
- i. p  q+ C: r1 E7 N0 A; D; v/ v' t. Y# f' ~. [; q
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?
/ ]( d) \7 x0 b以我所知香港無一道有45
- n* I/ }! Q& X- h我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做
3 V$ k4 h1 f7 [9 o. }7 ~5 j不過個度係歐洲size(偏大)
& R8 s2 U! S! P4 l應該唔使咁大44碼可能得
5 e; {6 U2 [* t9 F( o使唔使我帶你去?
* O9 ^( E7 W% t5 K6 z- }我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   3 q' u# T0 M! z" d  ?: b+ y4 I
香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
' X" p. N5 Y# D) F4 q- W) g
45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   
" g' W. u- n5 `: }: v0 M- o, ~8 o落太子ageless訂做+ S0 h7 o, C+ k! b; }2 ~  s
不過個度係歐洲size(偏大)
3 Q/ ]# _' Q# y+ ]" G應該唔使咁大44碼可能得% m" E9 @; k( E" G
使唔使我帶你去?
* a- ?: A7 O) Y1 m) `' b2 k我過幾日會落去拎鞋
# O" J$ A+ z" [0 {0 K- Y( y3 n' Q7 b

3 t% O+ N0 i5 a2 k0 r" M你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~
2 ^  H% C, |% B3 d有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor 1 ]! f( ?5 b% q5 f4 Y* ?4 v% O
會大出血wor
3 j7 x- E! M' Q$ ]6 S; e3 ce家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   
+ Y9 G- E( p5 W" g' m6 X5 x/ k5 g訂造鞋幾錢對架~' X- C/ N  S( Q) B% c
有咩款同咩物料做?
7 d# p2 n! b5 y7 M
3 v/ `4 Z8 I' v9 @% U* G
44號有現成賣
* @/ W+ v$ h+ j% F$ q; G" H平既百幾0 {3 \% D6 G& y. Q8 o2 N
訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   
% x; M# _0 _9 r' t8 a
# f" K8 e; ]' n1 K
" S  \) Q) L2 R你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
! s% v+ d9 R* E7 r# e

5 _2 |1 R3 f7 ~& w5 y$ n# j, L% r1 ^/ b% B, m: P, |0 P, W
個個阿mic囉
2 m/ z- a3 W- @6 x1 Q" P% K佢話開左個locker俾我4 U, `, _# L# [0 J3 B3 C
話幾時拎就幾時拎喎
" u% t# u/ `$ ^, p0 F而家有四對鞋係佢度未拎, {# d. X+ m1 F; O" r) }
真係俾佢激死% [% u. v0 N- l- j% {5 G1 |
搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使
- V/ ~8 a  m' s( O' S因為佢d碼偏大+ w6 S2 k9 ~; ?2 M
可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   $ P0 h, }+ X/ M) C1 I2 e+ T
# }4 K+ e' z  f. h
45我預大左…44號就fit既~
- k% \2 V9 m* @8 i/ p8 |
' d9 C$ c2 x% ]9 Z. h4 d
我都係著44-45號架~