嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號
( t6 q/ i1 {0 c& G  |, x+ n唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買
' b% y+ N' D2 K/ h4 r因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號
6 L; Z- e% y1 J: n點解我隻腳咁大 7 |" H5 D$ @$ X2 Z- u4 E  x

A, H" y+ W, w' a4 _: [7 k3 z因為我未買過...  唔知各位有冇介紹 ! ^. o* m) L7 P- I' X
5 e  @% m- u$ S4 `+ T' Y
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?
- u0 ]4 \% Q( E0 C以我所知香港無一道有45* X- ~+ }9 |1 G( ~* s: n# @
我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做
. Q: U4 H! Q' n! |; j- E" A: S不過個度係歐洲size(偏大)
- V' s: p7 ?7 t, k# j2 q7 W應該唔使咁大44碼可能得
, u) @2 G+ A! [$ X' \使唔使我帶你去?
* j' x; w4 t8 ?我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   ( K# P$ e' i9 M2 |( @( E
香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
% z6 u! @, S8 e' f1 C45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   
1 L$ d% t! ~* Z4 o落太子ageless訂做
$ ^3 `6 n+ i  G: b不過個度係歐洲size(偏大)
8 b" q. n9 ^: _5 S' D8 U" l應該唔使咁大44碼可能得
, m' A" c( V& Q9 _* Z使唔使我帶你去?
4 _6 K. ~+ k$ I! ?* Z我過幾日會落去拎鞋
& R0 L8 p3 L; S: [5 k, Y( j, g+ g) z+ q  ^. z, Y! e
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~, @' ?* D, v/ d  \& }6 u% i
有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor : U% v# Y  }, N4 O6 G* p
會大出血wor
+ S& I$ G2 }! t) U5 x4 ~e家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   
' W% M3 `, m1 f/ f9 L; a6 X' E! _訂造鞋幾錢對架~* H7 [/ A7 ^3 @4 Z1 c0 D  }
有咩款同咩物料做?
  d0 ~6 e0 n% w: t! P8 c: c- R3 I0 g0 B
44號有現成賣" V' o$ O' f$ V9 q2 ~2 ^
平既百幾6 f. _- g& l1 V" c6 w
訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表     e# Z4 G8 P0 U2 ~' I% g2 ]

; h9 {2 Y& i- ]. t  a& \3 }) }) V% t1 p! n3 h& K5 E
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
& k' ], l2 m8 [  V- s

8 |: G; L' X7 l5 z8 p' R4 x% }8 t( J* H. ?9 s) q$ u7 D4 m: m
個個阿mic囉
2 i8 n3 k& W$ i佢話開左個locker俾我
/ ~4 U# B( u( z# q7 n話幾時拎就幾時拎喎
: R/ O# w; n6 W: \/ B而家有四對鞋係佢度未拎$ a: {0 x; W6 o9 l7 E6 @
真係俾佢激死( L" t; z7 V# ^
搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使
6 T' W1 _, I; U- Z- y3 W  \因為佢d碼偏大
' Z9 R3 F) V7 l4 P  ]+ E" e5 K可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   
  H' }4 ~$ L, n, T; Q" O* }' y, u, n5 _
45我預大左…44號就fit既~
+ c; a. k, y: F# Y( E5 w4 {* b2 d
* B+ z( F) e. \我都係著44-45號架~