嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號
, W2 k* Y6 r3 a# |- }唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買
: R# _/ `$ U2 B" v( |. [因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號
0 w& b% r% O& c; l) ]- b4 k; N! A點解我隻腳咁大
* |0 d* h) ^" q& K7 d2 \* s; Y& U# L2 y0 N: U1 R
因為我未買過...  唔知各位有冇介紹
4 F4 o9 N- v3 s4 ^
, d8 v  X7 L3 B0 j[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-5 03:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?# p! T$ J; P6 w$ g% d2 y& d
以我所知香港無一道有459 C7 h$ t/ h& r: G- a
我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做
0 y1 F- ~/ u4 z6 y不過個度係歐洲size(偏大)7 n: _2 u2 E# H: R; F5 R
應該唔使咁大44碼可能得
  V7 l$ W$ x# t# o使唔使我帶你去?
# i2 g% w8 [8 I/ N8 {8 M4 ^2 \6 B我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   0 _  G. B* M1 \1 F) T
香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
5 r) F3 @% Q* z) ~' }( J45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   
6 ^1 O$ U0 i& U5 Q& f3 ~9 K" a落太子ageless訂做8 w. H; h- |& i0 ]/ q
不過個度係歐洲size(偏大)1 J+ X1 R( U- d$ [
應該唔使咁大44碼可能得
, G* L" K" \. g0 o) E: v使唔使我帶你去?1 C! _  j5 H: V1 b; j" s7 T$ I
我過幾日會落去拎鞋
$ T3 v* s$ S  M) Q7 J0 X1 @6 f8 B, q) ]  Z2 `" |( ~; w* |
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~% T5 S8 _4 Z, j* L# {9 \, u% Y
有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor
8 i6 O# y  o  E) i0 j9 \* a' t. D會大出血wor 5 ^3 q+ G8 }7 z( W6 ?, B
e家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   
7 i! Q+ {% g# h訂造鞋幾錢對架~& J) s: M" C1 \5 Z
有咩款同咩物料做?
, l1 c! x5 W* u0 z: `2 |: d+ m

2 `9 \" t. c* e44號有現成賣- d6 v/ n: E3 |2 T. X" h
平既百幾
, E: ?( f. Q* ^) T訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   
/ Y% B0 e7 K+ m/ b
( J* B% d' K8 F7 v1 w; w6 v% k9 F; h4 |6 X/ C, C9 \" m
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
! k6 s: P- r3 L6 ^  l/ z4 a
7 v  N! \: e: z2 \! H# B4 k+ c
) m; J* |; @2 V% P$ j  |6 t個個阿mic囉
; `' x9 r0 R& V! s8 M! j6 ]佢話開左個locker俾我
( j1 V& }1 ]% {* q$ Z  d. D) j話幾時拎就幾時拎喎: Z# G4 Z# P* Z- \# u
而家有四對鞋係佢度未拎) D8 m  m0 [9 {  [. O# p
真係俾佢激死
4 ?& L  ?, _0 S5 u; z  D搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使
* p% r6 m. f3 T' Z) n因為佢d碼偏大
3 }; E* T$ f+ V, ], p7 W  R) E0 Q可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   : I5 {+ i- Q: H& `

1 W( Q7 f+ R3 b- a2 D45我預大左…44號就fit既~
/ Z2 S2 ^0 d& `; p$ T9 n
. X3 h- |1 H& R# |$ B3 a% _我都係著44-45號架~