嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號 3 B% F. Y% K0 W8 I
唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買 3 ^8 f& x3 ], t# Y
因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號! A- V, K5 ~/ G) t; O% ]
點解我隻腳咁大 5 s( D7 h' C+ m7 B
' J" j: ?2 v8 ~" Q# i7 {% P
因為我未買過...  唔知各位有冇介紹
. c& J- t( u# k" F, f6 e0 k2 `: U) o8 e- `+ U# h; e4 w  f
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?
/ _* @7 v+ ~+ D3 H以我所知香港無一道有45
* @% F. k0 ]  e" q3 G4 _我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做% J$ N9 o1 [- l6 v( m0 D
不過個度係歐洲size(偏大)
4 l$ b! F; {+ k) Y應該唔使咁大44碼可能得! T8 _2 X, j6 E, s3 N
使唔使我帶你去?
  X6 F, k% b3 u; E% g* @我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   
4 E2 k+ f7 A9 g/ T6 |% n. ^3 I香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
4 s( Y1 S# ]: |! S* V' B( M- h
45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   7 T+ |4 y% F/ L$ {
落太子ageless訂做
7 b# x1 @2 {6 r6 X9 H  |( e不過個度係歐洲size(偏大)8 D. |, r$ S. X! Q% N' @
應該唔使咁大44碼可能得6 U* d7 s  `1 ~* w; x  h' X
使唔使我帶你去?1 S$ b* i% k% Z4 ~1 {. k
我過幾日會落去拎鞋
8 t6 Q7 b5 l, y- E) w

# h4 G8 W  s7 h  h6 S% i7 w3 I你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~  P. ]: ?& P# Y5 ~% k& I
有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor   h8 Y8 B1 R7 ]7 ^1 o2 }: w' V
會大出血wor
# G$ o: t: G' Q3 Ae家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   
2 o  u8 s! P8 N; D0 o; P. K訂造鞋幾錢對架~
8 k4 k! U; I% G. k- m8 z; ^有咩款同咩物料做?
4 \6 G7 Q4 b2 P2 j9 k1 g8 _3 v5 x3 J8 H% `
44號有現成賣9 d/ z* a+ s) R
平既百幾$ v+ L2 J/ F& |" v- _1 d
訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   9 Q+ u: |  r; F$ T; n0 Q

& A* J& M' {* B+ s5 O$ |) ~) c+ c0 r4 ?8 r3 V
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
! C! p6 h( A: L" Q
1 D7 _! m1 T3 T4 I5 w, b$ K

, R* M0 K5 G, ?7 t  I個個阿mic囉
3 x& N% w  |6 K+ B佢話開左個locker俾我
8 w/ l( n" O7 V% e  i( t話幾時拎就幾時拎喎
) ~& j2 y. ^0 i! y' X8 I而家有四對鞋係佢度未拎+ O. K+ C9 ?* {  E
真係俾佢激死& P2 K& j) G7 y$ E5 M
搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使! ]( x4 K8 y% ]- y% P9 [
因為佢d碼偏大
2 F; K& C. ]! C) m7 N$ k: Y6 D可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   
- [2 D0 b2 {# \
! [$ f6 n& d4 u8 X45我預大左…44號就fit既~
! @6 s, W0 @) q$ Z' Z

4 E; X- G3 b0 ^; |9 h% R- O我都係著44-45號架~